Preacher

Preacher

Gebaseerd op de gelijknamige comics. Een bovennatuurlijk, bizar en duister comedydrama over een predikant uit het westen van Texas genaamd Jesse Custer die is bezeten door een mysterieuze entiteit waardoor hij over ongewone krachten beschikt.

Afleveringen

10 afleveringen

Jesse wordt opgeschrikt door visioenen van een apocalyptische toekomst, terwijl hij zich met Tulip voorbereidt op een totale aanval op Masada, waar Cassidy - gevangen in een gruwelijk lot - worstelt om vol te houden.
God manoeuvreert de schaakstukken van zijn apocalyps dichter naar het eindspel terwijl Jesse een zoektocht start naar een mysterieuze rotsformatie die misschien de laatste halte van zijn reis is.
In haar eerste poging om Cassidy te redden, heeft Tulip misschien te veel hooi op haar vork genomen, en moet ze rekening houden met het meest angstaanjagende wat ze zich kan inbeelden: psychiatrische zorg.
Tulip werkt samen met Jezus Christus om in de kerkers van Masada te zoeken en wat nog overblijft van Cassidy te bevrijden. Ondertussen is de missie van Jesse naar Australië mogelijk al voorbij voordat het zelfs begint.
Reünies overal als Tulip eindelijk haar weg tot bij Cassidy vindt en Eugene zijn Predikant inhaalt - hoewel deze reünie mogelijk wordt afgebroken door de bloederige woede van de Heilige van de Moordenaars.
Starr wordt stilaan wanhopig in zijn zoektocht naar de vermiste messias terwijl de klok naar de apocalyps aftelt. Tulip en Cassidy komen aan in Australië en nemen er een valse identiteit aan om Jesse op te sporen.
Tulip en Cassidy trekken de hele wereld rond, vastbesloten om God te laten boeten voor de nieuwste bloederige wending in zijn plan, terwijl Jezus en Hitler worstelen om de Apocalyps Revue op de been te krijgen.
Cassidy en Tulip verbergen Humperdoo voor De Graal, wiens medewerkers nu op zoek zijn naar hun messias - en Starr. Ondertussen komt Jesse in verleiding door een krachtig aanbod.
Masada is in de war als de Messias toekomt en de Show van de Apocalyps klaar is om te starten. Onze helden voeren een laatste aanval uit in een wanhopige poging om het einde van de wereld te dwarsbomen, maar God gebruikt elke truc in Zijn alwetende arsenaal.
Het gordijn valt op de Show van de Apocalyps wanneer het lot van de wereld wordt bepaald en de lange reis van een predikant en zijn vrienden ten einde komt.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 13,95 € 19,95
€ 8,95 € 11,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks