Heirs of the Night

Heirs of the Night

Het is 1889. Vijf vampierclans trainen om te proberen overleven. Onder hen bevindt zich de 14-jarige Alisa, die moet kiezen tussen alle vampiers mensen maken of het eeuwige leven.

Afleveringen

13 afleveringen

De overgebleven vampierenclans moeten hun krachten bundelen, anders zullen ze uitsterven. Alisa, een jonge vampier, ontdekt dat ze de Spark heeft. Waarom heeft het haar gekozen?
Alisa ontmoet de andere erfgenamen als de Vamalias aankomen op het schip. De erfgenamen horen dat ze op het schip zijn om te beginnen aan de vampierenschool.
Er gebeurt veel op de eerste nacht van de vampierenschool. Alisa worstelt om vrienden te maken, want ze heeft een geheim te verbergen. Lars en Malcolm spijbelen tijdens de eerste les en komen in heilige problemen.
Alisa heeft het moeilijk op school. Hindrik spoort haar aan om zich aan te passen en de Spark geheim te houden. Een vreemd meisje en een wolf sluipen het schip op.
Ivy heeft haar eerste nacht op de vampierenschool. Op zoek naar het boek over Dracula's geschiedenis ontmoet Alisa de jongen Nicu weer, maar ze zijn niet alleen, Lars houdt ze in de gaten.
Het nieuws over een bijtende vampier in de stad zorgt voor paniek op het schip. Alisa en Ivy besluiten niets te vertellen van wat ze weten over de bijtende vampier.
Alisa neemt Lars en Ivy in vertrouwen. Ivy doet hetzelfde. In de klas leren de erfgenamen hoe ze met dieren kunnen praten.
Alisa weigert zich neer te leggen bij de beslissing van Conte Claudio. Met de hulp van Ivy en Lars vindt ze het boek over Dracula's geschiedenis. Ondertussen wordt Dracula steeds sterker.
Dracula en de vampieren beginnen te beseffen dat Alisa enorme krachten heeft. Opgewonden over haar nieuwe krachten probeert Alisa ze uit, tot groot vermaak van Lars en Ivy.
Dracula heeft een oude vijand ontmoet die zowel hem als Alisa in gevaar brengt.
Alisa heeft veel te verwerken als ze informatie uit het verleden krijgt die haar waarschuwt een Dracas niet te vertrouwen.
Alisa komt terug van de stad en vindt haar vrienden in gevaar.
Nicu komt oog in oog te staan met zijn grootste nachtmerrie en de race naar de Knot is begonnen.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers