Quantum Leap

Quantum Leap

30 jaar nadat Dr. Sam Beckett in de Quantum Leap versneller stapte en verdween, volgt een nieuw team dat het project opnieuw moet opstarten in de hoop de mysteries achter de machine en zijn maker te begrijpen.

Afleveringen

13 afleveringen

Ben belandt in 1978 op een militaire vlucht die een mysterieuze lading vervoert. De vlucht wordt aangevallen, waardoor Ben achter de waarheid betreffende de missie komt.
Ben kruipt in de huid van een bankbediende op de verkeerde plaats en op het verkeerde tijdstip, want hij belandt te midden van een gewapende overval.
Ben is deze keer een overheidsagent die buitenaardse activiteiten moet onderzoeken. Na een mysterieus incident in New York lopen de levens van twee meisjes gevaar.
Ben belandt in het lichaam van een ambitieuze Hollywoodassistent die werkt voor een bekend persoon die in gevaar verkeert.
Ben zit deze keer in het lichaam van een 18-jarige die in de schoenenwinkel van zijn vader werkt tijdens de gewelddadige Los Angeles-rellen van 1992.
Ben vertoeft deze keer op de inversiteit van Princeton in 1955. Hij moet een formule voor nucleaire energie van Albert Einstein bemachtigen voordat de Nazi's het in handen krijgen.
Ben belandt in 1692, waar hij wordt berecht voor het uitoefenen van hekserij. Zijn team staat voor een race tegen de klok om hem te redden.
Ben zit in Egypte als een undercover CIA-agent en maakt deel uit van een gevaarlijk spel aan internationale spionage. Hij moet snel zijn, want hij moet het leven van een vrouw redden.
Wanneer Ben in een premiejager springt die 's werelds meest gladde crimineel escorteert, dwingt een dodelijke achtervolging hen onder te duiken. Ben realiseert zich al snel dat deze sprong meer is dan op het eerste gezicht lijkt. Addison staat voor een moeilijke beslissing.
Een vervloekte schattenjacht lokt Ben naar het Mexico van 1953, waar hij tussen twee mensen belandt die worstelen met het nalatenschap van hun vader. Ze staan voor heel wat gevaarlijke obstakels terwijl Ben de familieband van de twee probeert te lijmen.
Via een anonieme tip maken Ben en een tv-journalist jacht op gigntisch nieuws in de vroege jaren 80. Op het hoofdkwartier doen er zich problemen voor.
Ben belandt in het lichaam van een brandweerman in 1974. Hij wordt op deze manier herenigd met zijn geliefde, Hannah, en haar zoon, Jeffrey. Wanneer ze in een vlammenzee belanden, moet hij zowel hun levens als hun onderlinge relatie zien te redden.
Ben belandt achter het wiel van een snelle wagen in 1976, maar een bedreiging uit de toekomst zou zijn sprong wel eens in gevaar kunnen brengen. Ben en zijn team racen tegen de klok om zichzelf en Quantum Leap te redden.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks