Quantum Leap

Quantum Leap

30 jaar nadat Dr. Sam Beckett in de Quantum Leap versneller stapte en verdween, volgt een nieuw team dat het project opnieuw moet opstarten in de hoop de mysteries achter de machine en zijn maker te begrijpen.

Afleveringen

18 afleveringen

Een nieuw team verzamelt zich om het Quantum Leap project opnieuw op te starten. Hoofdfysicus Ben Song neemt een ongeoorloofde sprong in 1985. Het team zoekt uit wat er gebeurd is en hoe ze hem terug kunnen krijgen.
Ben bevindt zich in 1998 aan boord van de Space Shuttle Atlantis. Addison neemt Ian in vertrouwen over een ontdekking en komt in conflict met Magic en Jenn.
Ben springt in een het lichaam van een bokser in Las Vegas in 1977. Hij ontdekt dat hij moet vechten in een titelwedstrijd en de oudere broer van de bokser van zelfmoord moet redden.
Ben springt naar het Los Angeles van de jaren 1980 en dat in het lichaam van Eva Sandoval, een no-nonsense premiejager die bezig is een ongrijpbaar doelwit binnen te halen. Ben herinnert zich meer over zijn eigen leven.
Ben springt naar 1879 en neemt het op tegen een bende bandieten, ook al is hij een pacifist.
Ben en Addison bevinden zich in San Francisco tijdens de historische aardbeving van 1989. Terwijl de stad blijft afbrokkelen met naschokken, moet Ben proberen een familie in chaos te herstellen.
Ben springt in een priester die is opgeroepen om een familie in crisis bij te staan op Halloween. Terwijl hij zich verdiept in mysterieuze en onverklaarbare gebeurtenissen, wordt hij gedwongen al zijn middelen als wetenschapper in te zetten.
Ben springt in 1996 in iemand uit een groep van probleemjongeren en ontsnapt uit een jeugdkamp.
Ben belandt in 1979 in Chicago als security van de popzangeres Carly Farmer. Tijdens Carly's voorbereidingen voor een concert wordt al snel duidelijk dat haar leven in gevaar is en Ben moet vaststellen wie haar probeert te vermoorden en waarom.
Ben wordt arts in een ziekenhuis in Seattle. Als de slachtoffers van een treinongeluk spoed binnenstromen, onthult Addison Ben's ingewikkelde missie; hij moet het opnemen tegen de ziekenhuisbazen om levens en Alexandra's carrière te redden.
In 1962 komt Ben in een tijdlus terecht en probeert hij een explosie van een kernreactor te voorkomen.
Ben bevindt zich in het lichaam van een basketbalcoach van een middelbare school, wiens dochter trans is, in zijn team en wordt geconfronteerd met vooroordelen van de gemeenschap.
Ben springt in 2009 waar hij een worstelende Indiase familie moet helpen hun restaurant te redden.
Ben springt op een slagschip tijdens oorlogsspelen in 1989. Hij moet een gevaarlijke reddingsmissie leiden maar ook de strijd aangaan met zijn commandant, XO Alexander Augustine, ook bekend als Addison's vader.
Ben springt in het lichaam van een gehaaste pro deo advocaat die als enige gelooft in de onschuld van haar cliënt.
In de jaren '50 moet Ben samenwerken met Leaper X om recht te zetten wat ooit fout ging.
Wanneer Ben als steward aan boord springt van een passagiersvliegtuig uit de jaren 70, moet hij de kapers te slim af zijn voordat het vliegtuig op mysterieuze wijze neerstort in de Atlantische Oceaan.
Ben en Leaper X springen beiden in 2018 en proberen recht te zetten wat misschien fout is gegaan.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand € 13,95 € 19,95 € 8,95 € 11,95 € 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks