The Equalizer

The Equalizer

Een enigmatische figuur verleent haar bijzondere skills aan mensen die nergens meer terecht kunnen voor hulp.

Afleveringen

10 afleveringen

McCall zet alles op alles om haar team te redden wanneer ze in gevaar verkeren door haar voormalige CIA-collega Michelle Chambers. Ze ontdekt ook waarom de CIA zich heeft teruggetrokken uit Venezuela.
Nadat een jong meisje wordt aangereden door een auto tijdens een illegale straatrace, spoort McCall de persoon op die verantwoordelijk is voor het vluchtmisdrijf. Dee overweegt om in de voetsporen van haar moeder te treden en bij het leger te gaan.
Nadat een machtige projectontwikkelaar wordt gedood door een rijdende metrotrein, huurt zijn weduwe McCall in om zijn dood te onderzoeken. Ondertussen bezoeken tante Vi en Dee een oude buurvrouw die in een verpleeghuis woont.
Nadat Dante's oude trainingspartner wordt gegijzeld terwijl hij undercover werkt in een illegaal casino, huurt McCall een voormalige gokverslaafde in om te helpen bij de missie. Ondertussen sluit Dee zich aan bij een groep collega's en komt erachter dat sommige studenten haar pesten op sociale media.
Nadat Mel is herenigd met haar broer Matthew, helpt McCall hem de onethische praktijken van zijn voormalige eenheid aan de kaak te stellen voordat het te laat is; De relatie tussen tante Vi en Trish wordt verbroken door Vi's behoefte om McCalls ware identiteit te beschermen.
Wanneer een voormalige Chinese MSS-agent wordt vergiftigd en McCall om hulp vraagt, spoort McCall de daders en het tegengif op. Ondertussen moedigt tante Vi Dee aan om te protesteren tegen een bekende ontkenner van de klimaatverandering.
Dee vraagt McCall om haar transgender vriendin te helpen zoeken wanneer ze vermist wordt. Ondertussen is Dante verrast wanneer Big Bens reclasseringsambtenaar hem benadert om zijn vader te begeleiden op een reisje naar het buitenland.
McCall haalt alles uit de kast om Dante en Big Ben te helpen nadat ze in de val werden gelokt door enkele aanvallers. Er wordt ook een immens familiegeheim onthuld. Er vindt eveneens een feest plaats ter ere van 50 jaar hiphop.
Wanneer een oplichter uit Dante's verleden een gevangenistransport aanvalt, racen McCall en het team om hem uit te schakelen. Ondertussen ontspoort het vriendinnenuitstapje van tante Vi en Dee plotseling als ze een vrouw vinden die hun huis kraakt. Harry zet zijn relatie met Mel op het spel.
Het team gaat een race tegen de klok aan wanneer Mel wordt ontvoerd door een lid van haar veteranengroep en diens broer. Ondertussen krijgt Dante een aanbod om een speciale onderzoeksafdeling van de NYPD in Los Angeles te vervoegen.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks