Preacher

Preacher

Gebaseerd op de gelijknamige comics. Een bovennatuurlijk, bizar en duister comedydrama over een predikant uit het westen van Texas genaamd Jesse Custer die is bezeten door een mysterieuze entiteit waardoor hij over ongewone krachten beschikt.

Afleveringen

10 afleveringen

Een predikant heeft als missie om de bovennatuurlijke kwade krachten te verslaan die zijn stad in Texas met de grond gelijk hebben gemaakt.
Jesse probeert een "goede predikant" te zijn, maar weet niet dat een mysterieus duo achter hem aan zit. Ondertussen maken we kennis met de enigmatische Cowboy.
Jesse wordt geholpen door Cassidy om zijn nieuwe krachten onder de knie te krijgen. Tulip heeft nieuwe informatie en probeert Jesse ervan te overtuigen dat hij wraak moet nemen.
Jesse sluit een weddenschap met Quincannon die hij niet kan weigeren. Cassidy probeert de engelen op afstand te houden en Tulip wil voor gerechtigheid zorgen in Annville.
Na het incident met Quincannon is Jesse de nieuwe held van Annville. Tulip en Cassidy leren elkaar beter kennen en The Cowboy maakt een tragisch besluit.
Jesse krijgt eindelijk Deblanc en Fiore te spreken en leert meer over de mysterieuze entiteit die zijn lichaam heeft overgenomen.
Jesse's daden zorgen ervoor dat zijn vrienden van hem vervreemden en dat ze gevaar lopen. We leren meer over zijn verleden en over de oorzaak van zijn schuldgevoelens.
Jesse gaat de confrontatie aan met Quincannon en de Meat Men om zijn kerk te beschermen, wat uitmondt in een hevig vuurgevecht. Ondertussen probeert Tulip een vriend te redden.
Jesse is op de vlucht geslagen terwijl de mensen om hem heen belangrijke beslissingen moeten maken. The Cowboy leert terug naar Ratwater om wraak te nemen.
De hele stad heeft op deze dag gewacht wanneer Jesse zijn belofte wil waarmaken om antwoorden te krijgen uit de hemel.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks