Preacher

Preacher

Gebaseerd op de gelijknamige comics. Een bovennatuurlijk, bizar en duister comedydrama over een predikant uit het westen van Texas genaamd Jesse Custer die is bezeten door een mysterieuze entiteit waardoor hij over ongewone krachten beschikt.

Afleveringen

13 afleveringen

Na de vernietiging van Annville gaan Jesse en zijn vrienden op zoek naar God, maar ze zijn niet op de hoogte van een dodelijke aartsvijand die de groep nauwlettend in de gaten houdt.
Jesse zet zich schrap voor de confrontatie met de Killer of Saints in een motel in Texas, terwijl Tulip wordt bedreigd door een oude partner-in-crime.
Tijdens een reis naar New Orleans komt Tulips woedende ex-baas bijna achter haar geheim en heeft een gevaarlijke geheime organisatie zijn zinnen gezet op een onwetende Jesse.
Terwijl Tulip in New Orleans te maken krijgt met een chagrijnige ex-baas, krijgt Jesse onverwacht nieuws over zijn zoektocht naar God.
Tulip denkt terug aan een bepaalde gebeurtenis waardoor Jesse terugkwam naar Annville, terwijl Jesse wraak wil nemen op de gangster die haar echtgenoot is.
Jesse's zoektocht naar de acteur die werd gedood toen hij God speelde, leidt tot een gevaarlijke afspraak met de Saint of Killers.
Tulip doet mee met een dodelijk spel om geld in te zamelen voor Jesse's zoektocht en Cassidy moet een belangrijke beslissing maken over Denis.
Jesse breidt zijn zoektocht uit en Tulip ontdekt dat ze worden gevolgd.
Terwijl Jesse zich voorbereidt om een aanval van de Grail af te slaan, helpt Cassidy zijn zieke zoon met een verbazingwekkend herstel.
Herr Starr leidt Jesse naar de Messiah terwijl Tulip vermoedt dat ze in de val wordt gelokt door de Grail.
Wanneer Herr Starr tussen Jesse en Tulip komt en twijfels zaait over het lot van de Killer of Saints, moet Jesse zijn zoektocht naar God alleen voortzetten.
Nadat Jesse werd gedwongen om de confrontatie aan te gaan met de Saint of Killers, moet hij zijn zoektocht naar God voortzetten.
Jesse wordt ingelijfd om de Messiah te zijn, terwijl Tulip de waarheid ontdekt over de Graal.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 13,95 € 19,95
€ 8,95 € 11,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks