Preacher

Preacher

Gebaseerd op de gelijknamige comics. Een bovennatuurlijk, bizar en duister comedydrama over een predikant uit het westen van Texas genaamd Jesse Custer die is bezeten door een mysterieuze entiteit waardoor hij over ongewone krachten beschikt.

Afleveringen

10 afleveringen

In een flashback probeert de moeder van Jesse te vluchten van haar eigen moeder, Madame L'Angelle, die een Voodoo-heks is. Maar ze wordt tegengehouden door de handlangers van haar moeder: T.C. en Jody. Jesse en Cassidy reizen naar Angelville om Tulip te doen herrijzen.
Jesse wil koste wat kost Angeville en zijn familie zien te ontvluchten. Hij wordt wanhopig en besluit een onverwachte samenwerking aan te gaan met een bekende vijand.
Jesse doet er alles aan om zijn schuld aan Gran'ma in te kunnen lossen. Tulip en Cassidy riskeren hun veiligheid wanneer ze een plannetje smeden om Angelville te verlaten.
Jesse doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de zaken goed blijven lopen in Angelville. Hij test Tulip en Cassidy wanneer Angelville een duister in hem ontwaakt.
Cassidy raakt betrokken bij een groep mysterieuze vreemdelingen in New Orleans. Tulip en Jesse moeten zien om te gaan met een mislukte poging tot ontsnappen uit Angelville.
Tulip, Jesse, Jody en T.C. verzinnen een ambitieus plannetje om zowel Gran'ma als Tulip te redden. Cassidy gaat een nieuwe vriendschap aan in New Orleans.
Jesse, Tupli, Gran'ma en Starr vormen een ongemakkelijk samenwerkingsverband in een poging de apocalyps uit te kunnen stellen. Cassidy leert van Eccarius te houden.
Annville, Angelville en The Grail besluiten samen te werken om op deze manier zielen te kunnen stelen in New Orleans en Osaka. Ze pogen hiermee Gran'ma tevreden te stellen en daarmee te wereld te redden.
Tulip, Jesse en Cassidy komen vast te zitten en raken verdeeld. Toch zullen ze het samen moeten opnemen tegen oude bekenden, nieuwe vijanden en zelfs geliefden.
Jesse keert terug naar huis en hoopt dat dit de laatste keer zal zijn. Hij maakt Starr echter boos en brengt Cassidy zelfs in gevaar. Tulip neemt het ondertussen op tegen de hel.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 13,95 € 19,95
€ 8,95 € 11,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks