Mijn Slechtste Beste Vriendin

Mijn Slechtste Beste Vriendin

Sally, Michelle, Molly, Nikki, Helena en Zita: één voor één vrouwen in de fleur van hun slijtage. Wat ze gemeen hebben: een werkvloer, een resem wankele relatietheorieën, te veel slecht bewaakte geheimen en occasioneel een man.

Afleveringen

20 afleveringen

Negen maanden later. SMZ, het nieuwe bedrijf van Sally, Michelle en Zita blijkt een fiasco. Alles wordt op de nipper gered door die ene van wie niemand het verwachtte, terwijl Birgit zich op een heel ander niveau laat gelden.
De terugkeer van de vriendinnen naar C&S blijkt allesbehalve evident. De door Josje geïnstalleerde competitieve cultuur drijft een nieuwe wig tussen de vriendinnen. Molly neemt 'subtiel' wraak op haar vervangster in 'Alles Komt Terug'.
Zita lanceert een gewaagd voorstel om SMZ te redden. Sally stemt tegen, Michelle ziet haar Hollywood-carrière lonken ondanks de hete adem van Anouk in de nek. Jacobs weet Zita te charmeren.
Michelle bereidt zich voor op haar optreden. Zomer en Marco worden willens nillens meegesleurd in het complot. Henry vindt de samenkomst van Anouk met Jacobs ietwat bizar. Sally ontdekt Zita's geheim.
De show van Michelle gooit hoge ogen. Zita valt als een blok(je) voor de gevoeligheid van Jacobs, maar de vraag is of hij die gevoelens kan beantwoorden. De relatie tussen Henry en Anouk wankelt.
Michelle strijdt als een bezetene voor haar hoofdrol in 'Sally Sharpei & Stinky Sportsok'. Sally gooit letterlijk alles in de strijd om de show op antenne te krijgen, zelfs haar waardigheid.
Sally doet een ongeziene live-interventie in de show van Molly. Marco zoekt opnieuw toenadering tot Thomas. En terwijl Ben Korr alsnog wraak neemt, bespreken Peter en Helena de schade die ze berokkende.
Birgit hakt de knoop met Nikki door. Josje pikt een idee van Michelle en bereidt een heuse hypnose-show voor. De moeder van Thomas doemt op uit de achtergrond, terwijl Henry met Nikki en Anouk het meest vreemde trio ooit beleeft.
Op het feestje ter ere van de eerste uitzending van 'Sally-Sharpei en Stinky Sportsok', stort Zita haar hart uit. De zoektocht van Thomas werpt eindelijk vruchten af. Birgit flirt er op los met een fan. Nikki waagt zich op glad ijs.
Organisatrice Michelle staat stijf van de stress wanneer Vera niet lijkt op te dagen op de grote hypnose-show. Zita schrikt van de onthulling die Henry over Jacobs doet, maar dat blijkt klein bier in vergelijking met de openbaring van Peter.
Peters boodschap is ingeslagen als een bom. Henry daagt Josje uit en Sally nestelt zich almaar comfortabeler in het appartement van Zita.
Sally biecht haar zorgen aan Molly op. Nikki verzint een grote verdwijn-truc en Josje eigent zich de open plek in de vriendinnenkliek toe.
Sally valt uit haar rol tijdens de live-uitzending, de gevolgen zijn catastrofaal. Helena krijgt de schrik van haar leven en Michelle ontdekt dat Thomas niet uit de buurt van haar vriendin blijft.
Het verjaardagsfeest van Zomer loopt ei zo na faliekant af. Jacobs en Zita tillen hun relatie naar een hoger niveau, terwijl Peter Sally tracht te verleiden tot een verzoening.
Henry en Zita belanden op dezelfde hotelkamer. Sally maakt zich zorgen om de opnames van de zatte avond. Birgit onthult één en ander aan Michelle omtrent Nikki.
Thomas' ontmoeting met zijn moeder laat hem vernederd achter. Zita raakt in nauwe schoentjes wanneer Studio 100 van zich laat horen. Jacobs moet de meubelen redden.
Anouk brengt zichzelf en Henry in grote verlegenheid. Het nieuws van Helena verrast vriend en vijand. Molly neemt een beslissing die iedereen betreurt.
Michelles drieste actie hakt er stevig in. Josje wordt slachtoffer van Henry's bewind. Sally en Zita krijgen een legendarische ruzie.
De waak van Josje ontwricht het hele bedrijf. De relatie van Sally en Peter neemt een nieuwe wending. Eindelijk komt uit welke rol Ben Korr achter de schermen speelde. Marco doet een pijnlijke ontdekking.
Alles ontploft op het feest van Peter en Sally. Terwijl Zomer geniet van Thomas, Josje flirt, Marco Michelle troost en Nikki een liefdesboodschap krijgt, kijken Jacobs en Anouk toe op het intieme tafereel tussen Henry en Zita.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks