Mijn Slechtste Beste Vriendin

Mijn Slechtste Beste Vriendin

Sally, Michelle, Molly, Nikki, Helena en Zita: één voor één vrouwen in de fleur van hun slijtage. Wat ze gemeen hebben: een werkvloer, een resem wankele relatietheorieën, te veel slecht bewaakte geheimen en occasioneel een man.

Afleveringen

20 afleveringen

De dagelijkse strijd tegen de slijtage van de vriendinnen/collega's Zita, Sally en Michelle.
Zita is een emotioneel wrak, Henry duikt op met De Zwaan aka Helena. Marco doet een bijzonder voorstel om de relatie met Sally te herstellen.
Molly Herman beleeft een horror-ochtend wanneer ze samen met de rest van Vlaanderen haar dronken actie van de voorbije nacht ontdekt.
Henry schakelt Helena in om zich vrij te pleiten bij Zita. Een gekrenkte Molly laat zich gewillig leiden door wraak en een onwetende Zita, tot wanhoop van Henry.
Molly Herman lanceert een videoboodschap voor haar fans volgens een beproefd BV-recept, haar nieuwbakken manager Sally maakt kennis met de gehaaide showbizz-journalistiek.
Een spectaculair radio-interview van Sally met journalist Youri stijgt haar naar het hoofd. Michelle supportert vanop de eerste rij, terwijl het geheim van haar huwelijk dreigt uit te lekken.
De vriendinnen confronteren een stuurse Michelle met hun ontdekking over Marco. Haar reactie leidt tot een delicaat opgezet valstrik.
Wanneer Henry de crew op de set vervoegt, neemt de fotoshoot voor de 'don't drink & dial'-campagne een schokkende wending.
Onder luid applaus van de Vlaamse journalisten stellen Zita en Molly hun campagne voor. Sally probeert vergeefs de meubelen te redden wanneer radiomaker Youri sceptisch is.
De aankondiging van Philip Callier kan bij niemand, op een glunderende Michelle na, op veel bijval rekenen.
Helena lanceert de 'mollentheorie' , tot grote woede van Henry. Die wordt tijdens de door Michelle geleide teambuilding bijna zélf ontmaskerd als mol.
Sally en Michelle ontdekken gelijktijdig de affaire van Henry en Molly. Wanneer ze hun troostende armen om Zita slaan, stort haar wereld in.
Zita gaat doorheen de vier fazes van de rouw, Henry trekt bij Molly in. De vriendinnen zijn vanaf nu "Team Amanda".
Het samenwonen van Henry en Molly verloopt niet bepaald harmonieus, temeer daar het gerucht de ronde doet dat Joy de ergste 'soap-dood' ooit zal sterven: een val in de liftschacht.
Het live-interview van Molly met radio-journalist Youri loopt faliekant af. De job van Helena blijkt een doorn in het oog van Michelle, terwijl Thomas almaar dichter rond Sally komt cirkelen.
Ben Korr bezorgt Zita de schrik van haar leven maar blijkt een heuse gentleman. Een goedbedoelde initiatief van Marco breekt hem zuur op wanneer hij getuige is van flarden van de waarheid omtrent zijn huwelijk.
Naarmate Sally meer steken laat vallen, vergroot Peters achterdochtigheid. Ben Korr fluistert Henry een gruwelijk plan in, dat meteen uitgevoerd wordt.
Uit schuldgevoel gaat Sally mee in het plan om Thomas' verjaardagsfeest te organiseren. De vriendinnen verwonderen zich erover hoe close Nikki en Michelle al zijn.
Tijdens de live talkshow kiest Goedele duidelijk partij in het liefdesdebat. Michelle en Sally volgen vanuit hun zetel het tenenkrullende schouwspel waarin Molly zichzelf en haar carrière de dieperik in praat.
Terwijl Molly zich in de steek gelaten voelt door Henry, doet Helena een ontdekking die de rest van haar leven zal bepalen. Het verjaardagsfeest van Thomas legt een bom onder alle relaties.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks