Mijn Slechtste Beste Vriendin

Mijn Slechtste Beste Vriendin

Sally, Michelle, Molly, Nikki, Helena en Zita: één voor één vrouwen in de fleur van hun slijtage. Wat ze gemeen hebben: een werkvloer, een resem wankele relatietheorieën, te veel slecht bewaakte geheimen en occasioneel een man.

Afleveringen

20 afleveringen

Molly doet een onthutsende ontdekking over haar carrière. Michelle maakt kennis met een nieuwe collega. En Zita confronteert Sally met wat ze zag in de slaapkamer.
Het nieuws omtrent Philip maakt iedereen nostalgisch. Michelle hekelt Nikki's troostpoging, terwijl tussen Zita en Sally de bom barst. Thomas trekt op romantische expeditie...
Terwijl Molly tracht haar fin-de-carrière te ontwijken, explodeert de relatie van Sally en Peter. Zomer is getuige van een heftig tafereel tussen Ben Korr en Zita.
Thomas confronteert Nikki, terwijl Marco aan Michelle dé cruciale liefdesvraag stelt. Molly tracht de liftschacht-scène te saboteren. De 'ontdekking' van Zomer heeft grote gevolgen.
De therapie doet Sally en Peter meer kwaad dan goed. Zita zoekt de bron van de #metoo-klacht. Helena's zwangerschap doet speculeren, terwijl Molly haar depressie omarmt.
Henry en Sally ontfermen zich over een ingestorte Molly. Zita zint op een scheiding. Een Bekende Vlaming wandelt de Bar Barree én het leven van Nikki en Michelle binnen...
Helena duikt weer op. De quiz van Nikki en Michelle neemt een verrassende wending wanneer Birgit met Michelle concurreert. Henry toont zich van zijn kleinste kant.
Zita's afwijzing doet Henry steigeren. Peters bekentenis tijdens de therapie hakt er in bij Sally. De vriendinnen ontdekken Michelles geheim tijdens hun 'Alles Komt Terug'-avondje.
Sally's dankbaarheid naar Nikki neemt vreemde proporties aan. Michel hevelt haar proefles-opdracht over naar Thomas. Zita's echtscheidings-parcours bereikt een keerpunt.
Sally meldt zich 'ziek'. Zita neemt een drastische beslissing om de #metoo-geruchten tegen te gaan. Michelles jaloezie jegens Birgit ontspoort en brengt Marco op een idee.
Het bezoek van Nikki bij Michelle thuis zorgt voor spanningen. De therapeute doet derelatie van Peter en Sally opnieuw kantelen. Henry spit het verleden van Ben Korr verder uit.
De boodschap van Henry keldert Zita's vertrouwen in Ben Korr. Terwijl Thomas Sally waarschuwt voor de inhoud van Nikki's 'roman', rept iedereen zich naar de boekpresentatie.
Het drama is compleet na Nikki's 'voorlees-sessie'. Molly wantrouwt Henry, Zomer is in shock, Zita incasseert, Birgit glorieert en voor Michelle is het verraad van Sally... definitief.
Zita en Sally evalueren Nikki's onthullingen, onwetend dat Josje om hen heen cirkelt. Marco confronteert Thomas met zijn escapade met Sally. Henry en Ben Korr vinden elkaar...
De ruzie tussen Sally en Michelle bereikt een climax. De advocaten van Henry en Zita buigen zich over de 'nieuwe' informatie. Molly transfromeert zich om Youri in de val te lokken.
Molly heeft haar tweede 'date' met Youri, tot ergernis van Henry. Michelle bereidt zich voor op haar glansrol als batterij. Helena haalt uit wanneer ze over Nikki's boek hoort...
De 'sterallures' van Michelle escaleren. Terwijl de nieuwe Joy letterlijk wordt onthuld in "Alles Komt Terug", doen zowel weervrouw Birgit en Molly hun eigen onthullingen...
Terwijl Molly flirt met Youri hangt Henry's leven aan een zijden draadje. De hulptroepen van Zita schieten tegemoet. Sally onderneemt een ultieme goedmaakpoging bij Michelle.
Het drama rond Henry's ziekbed escaleert. Molly volgt het advies van Youri op. Peter is sceptisch omtrent een idee van Sally, en bij Zita krijgt de frustratie de overhand.
Josje toont haar ware aard en.... haar gezicht. De vriendinnen verbazen iedereen met hun ulltieme vriendschaps-actie. Immers: in élke vrouw schuilt een slechtste én beste vriendin.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks