Industry

Industry

Enkele jonge, pas afgestudeerde twintigers zetten alles op alles om een job te krijgen bij een Londense investeerdersbank. Ze worden helemaal opgeslorpt door een bedrijfscultuur van deals, seks, drugs en ego's.

Afleveringen

8 afleveringen

Thuiswerken is geen optie meer, dus keert Harper terug naar de kantoren van Pierpoint. Richtlijnen van de nieuwe Amerikaanse eigenaars zorgen voor spanningen bij het bedrijf. Robert zit ondertussen achter een nieuwe klant aan.
De beslissing van Harper om achter Bloom te gaan, leggen grotere problemen bloot tussen haar en Eric. Yasmin stelt zich kandidaat voor een nieuwe opportuniteit, maar dan duikt plots haar vader op.
Harper voelt zich gevangen tussen verschillende rivalen en voelt zich afhankelijk van de frustaties van Eric.
Eric neemt de tijd om zijn volgende stap te plannen, Harper vormt een band met Danny en Yasmin ontdekt nieuwe dingen over haar vader.
Harper probeert een uitnodiging te krijgen voor meer dan zakelijke redenen. Aurore wordt benaderd over een nieuwe overheidsfunctie en biedt Gus een plaats in haar team aan. Ondertussen vraagt Danny aan Robert om een pas afgestudeerde te zoeken.
Wanneer een groep online handelaars FastAide probeert af te persen, neemt Bloom dat persoonlijk op. Harper vreest voor de toekomst van hun werkrelatie. Gus krijgt steeds meer twijfels over Aurore's aanbod. Yasmin maakt een grote transitie door.
Nadat Harper, Eric en Rishi de bevestiging hebben gekregen dat het kantoor in Londen met dat in New York zal fuseren, slaan ze de handen in elkaar om hun kleine mondiale eenheid aan rivaliserende banken te verkopen.
Terwijl Harper, Eric, Danny en Rishi een levensveranderende kans najagen, heroverweegt Yasmin het pad dat ze voor zichzelf in gedachten had.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand € 13,95 € 19,95 € 8,95 € 11,95 € 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks