Veep

Veep

De voormalige senator Selina Meyer is in deze grappige HBO-reeks vice-president van de Verenigde Staten, maar ze is niet zo dol op haar baan. Door haar klungelige team wordt ze vaak in verlegenheid gebracht.

8 afleveringen

Veep is een Amerikaanse comedyserie van HBO die zich afspeelt in Washington D.C. en draait rond voormalig Senator Selina Meyer.
The veep krijgt goed nieuws. Het ziet er naar uit dat haar 'task force' wordt goedgekeurd. Selina maakt gebruik van de afwezigheid van de president om kennis te maken met enkele 'normale' mensen.
Selina blijft op de achtergrond tijdens haar 20 ste verjaardag in Washington DC. Haar dochter brengt een bezoekje.
Selina beschouwt gouverneur Danny Chung, een charismatische Amerikaanse oorlogsheld van Aziatische afkomst, als een politieke bedreiging.
Politiek getouwtrek brengt de goedkeuring van Propere Banen in het gedrang. Selina raakt geobsedeerd door de talloze weinig flatterende koosnaampjes waarmee bloggers haar bedenken.
Selina woont in Camden Yards een evenement bij om gezond eten te promoten, in het gezelschap van enkele bijzonder norse heerschappen uit de fastfoodsector.
Het kantoor van de vice-president ligt onder vuur wegens zwangerschapsgeruchten en het ontslag van een agent van de Geheime Dienst. Selina wil de buitenwacht complete inzage geven in de briefwisseling van haar kantoor.
Selina landt in Ohio om er steun te verlenen aan de gouverneurscampagne van volksvertegenwoordiger Roger Furlong. Maar omdat de publieke opinie haar niet bepaald op handen draagt, is Furlong haar liever kwijt dan rijk.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers