Treme

Treme

Overlevenden van orkaan Katrina proberen hun leven terug op te bouwen in New Orleans.

Afleveringen

10 afleveringen

Een New Orleans buurt viert haar eerste parade sinds Katrina, waarbij vele muzikanten en bewoners herenigd worden, hoewel er nog veel anderen moeten terugkeren.
Albert neemt het recht in eigen hand. LaDonna krijgt nieuws over haar vermiste broer.
Albert doet een schokkende ontdekking. Davis ruilt vrijheid voor pianolessen. Annie krijgt een verjaardagsoptreden. Antoine raakt de bodem.
Antoine gaat naar Baton Rouge. LaDonna en Toni onderzoeken een geval van persoonsverwisseling. Sonny doet een optreden in Texas. Delmond overweegt een tournee aanbod. Albert accepteert een uitnodiging voor een etentje van Darius' tante.
Albert zet raadslid Ron onder druk om de huisvestingsprojecten te heropenen. Davis rekruteert enkele lokale topmuzikanten om een campagne-cd te maken.
Toni spoort een ex-agent op voor aanwijzingen over Daymo. Davis verhoogt zijn bekendheid op straat en op TV. Delmond toert, Antoine zwoegt. Albert klaagt over het gebrek aan onderdak voor de stam. Janette overweegt de activiteiten te staken.
Een ultimatum van de rechter geeft hoop aan Toni en LaDonna. Albert maakt zich sterk en betaalt de prijs. Antoine krijgt een optreden op het vliegveld maar verliest een mentor. Davis scoort een "verlaat de gevangenis" pasje.
Terwijl New Orleans zich opmaakt voor zijn eerste Vette Dinsdag sinds Katrina, krijgt Albert een niet zo feestelijke boodschap van de NOPD. De Bernettes maken hun opwachting in Mardi Gras. Sonny laat Annie aan haar lot over.
Davis verzint een remedie voor de post-Mardi Gras blues. Annie neemt een beslissing die Sonny persoonlijk opvat. Janette's optreden loopt vast. Colson waarschuwt Albert. Antoine wordt LaDonna's onverwachte weldoener.
Albert en de Indians trekken hun pak aan voor St. Joseph's avond. Toni's zorgen over Creighton veranderen in woede.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers