Vinyl

Vinyl

New York, de jaren zeventig. De stad is een broeihaard van nieuwe muziekstijlen, waaronder punk, disco en hiphop, die op het punt staan om door te breken.

Afleveringen

10 afleveringen

New York, de jaren zeventig. De stad is een broeihaard van nieuwe muziekstijlen, waaronder punk, disco en hiphop, die op het punt staan om door te breken. Platenbaas Richie Finestra probeert er van mee te pikken om zijn label te redden.
Richie kan de recente gebeurtenissen die zijn pad kruisten maar niet loslaten. Hij loopt geagiteerd rond en dropt een bommetje dat zowel zijn mogelijke kopers als partners met verstomming slaat. Ondertussen denkt Devon na over haar relatie.
Richie wordt in verlegenheid gebracht tijdens een feestelijk banket dat wordt georganiseerd door een muziekproducent. Hij benadert Lester om hem te overtuigingen enkele oude bluesdemo's uit te brengen. Devon wil een oude schuur renoveren.
Richie toont zijn duistere kantjes tijdens een meeting met een advocaat, maar doet daarna weer poeslief wanneer hij een superster probeert binnen te halen. Zak en Scott denken na over hun toekomst en The Nasty Bits zoeken een manager.
Devon en Richie tafelen met Hannibal en Cece om te voorkomen dat ze een belangrijke klant verliezen. Ondertussen bezorgen The New York Dolls Kip kopzorgen, probeert Richie iemand weg te lokken bij een concurrent en scoort Jack een nieuwe baan.
Devon zoekt een veilige schuilplaats bij oude vrienden in het Chelsea Hotel. Richie heeft nog steeds geen plannen om zich te herpakken. Hij vertoont nog altijd zelfdestructief gedrag dat zowel zichzelf als zijn omgeving schaadt.
Richie en Zak trekken naar Las Vegas. Hun missie: Elvis Presley overtuigen om een contract te tekenen bij American Century. Slagen ze in hun opzet?
Richie is dringend op zoek naar geld. Uit pure wanhoop vraagt hij een lening aan Galasso. Lester leert Kip ondertussen enkele dingen over het blues-genre.
De moordzaak rond Buck Rodgers creëert een zeer gevaarlijk dilemma voor Richie Finestra. Maakt hij de juiste beslissing?
Richie probeert zich te herpakken en zet alles op alles om American Century vlekkeloos te transformeren in Alibi Records. De carrière lanceren van The Nasty Bits en een nieuwe muzikale hype maken deel uit van het plan.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers