Gent West

Gent West

Gent-West vertelt het verhaal van Véronique die, na een mislukte aanslag op haar man na jaren van mishandeling, in voorhechtenis terechtkomt in de gevangenis van Gent-West. Terwijl de datum van haar proces nadert, komt ze tussen twee vuren te staan.

Afleveringen

12 afleveringen

Marleen Knockaert, de nieuwe directrice van Gent-West, laat op haar eerste dag al meteen een grote indruk na door Sam haar drugstrafiek te stoppen. De twee vrouwen worden dan ook al snel vijanden.
Veronique krijgt het bezoek van David, die een officiële scheiding wil. Veronique gaat akkoord op één voorwaarde: David moet eerst wraak nemen op Kevin Jacobs.
Benjamin en Sacha groeien naar elkaar toe. De directeur zet haar queeste tegen Steve verder. De voormalige rechterhand van Kat Jacobs, Patsy Van Lancker, is terug.
Patsy waarschuwt Veronique dat de familie Jacobs van plan is een moordaanslag op Veronique te plegen nadat zij Kevin heeft aangevallen.
Wanneer Veronique te weten komt dat de dochter van Patsy voor de familie Jacobs werkt, werkt ze in op de angst en de paranoia van Patsy, in de hoop zo haar eigen wraakplannen tot uitvoer te brengen.
Patsy heeft het moeilijk om de opdracht die ze van Vincent Jacobs heeft gekregen uit te voeren. Ze kan er zichzelf niet toe brengen om Veronique uit de weg te ruimen. Ze probeert zelfmoord te plegen.
Als straf voor de aangetroffen drugs, laat De Sutter het tuinproject opdoeken. Ze geeft ook de opdracht aan Vera om bewijzen te vinden tegen Sam.
Een paranoïde Sam doet er alles aan om de drugtoevoer opnieuw te herstellen én de rat onder de gedetineerden te ontmaskeren; ze moet en zal achterhalen wie gevoelige info lekt aan De Sutter.
Wanneer de laboratoriumresultaten uitwijzen dat Sacha degene is die zwanger is, dreigt De Sutter haar vriendje Benjamin in de problemen te brengen. Tenzij Sacha liegt en zegt dat Tom de vader is.
Na vele jaren van gevangenschap wordt Anja terug vrijgelaten uit Gent-West. Ze probeert de draad van het normale leven terug op te pikken en contact te leggen met haar kinderen. Maar dat blijkt allesbehalve eenvoudig.
Nadat Veronique en Sam zwaar in de clinch zijn gegaan voor de controle over Gent-West, slaagt Veronique in haar hachelijk plan om te ontsnappen.
De enorme voorbereiding van Veronique heeft geloond. Ze is nu op de vlucht en heeft maar één doel voor ogen: Luna's dood wreken.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks