Chaussée d'Amour

Chaussée d'Amour

Moord, prostitutie, bedrog, mysterie en geweld vormen een pittige cocktail in een spannend en sexy karakterdrama over de échte waarde van betaalde liefde.

Afleveringen

10 afleveringen

Sylvia is een deftige burgervrouw wiens huwelijk in elkaar stort wanneer haar echtgenoot wordt opgepakt voor zedenfeiten. Zonder financiële middelen verhuist ze met haar kinderen naar het bordeel dat ze van haar overleden vader heeft geërfd.
Nadat er menselijke resten worden gevonden op de Chaussée start Inspecteur Ludo Beets een onderzoek. Hij heeft namelijk enkele vermoedens. Sylvia maakt ondertussen kennis met apotheker Jérôme en Sep begaat een zware fout.
Sylvia start met haar nieuwe baan. Sep en Eva zoeken stiekem hun oma op. Willy ontvangt bezoek van Ludo in het ziekenhuis. De fout van Sep brengt heel wat kosten met zich mee en de meisjes van de Cats vragen Sylvia om het bordeel uit te baten.
Sylvia gaat de Cats uitbaten. Ze start met de renovatie, gaat op zoek naar nieuwe meisjes en plant een groot openingsfeest. De Cats-dames botsen op enkele obstakels: Bijou wordt in de val gelokt en Sandy heeft een probleem met een klant.
Ludo en Sam ontdekken nieuwe aanwijzingen over wie er twintig jaar geleden betrokken was bij de moord op Allaire. Sylvia en Jérôme kunnen het beter met elkaar vinden en plannen een etentje. Willy doet ondertussen zaken met een Albanese pooier.
Colette wordt ondervraagd door Sam en Ludo. Wanneer ze terugkeert naar de Cats, merkt ze dat Bijou aan haar klanten zit. Sylvia is niet blij dat Bijou met Alek optrekt. Eva worstelt met liefdesverdriet en de moord wordt duidelijker voor Ludo.
Wie of wat is het paard waarover Valentina twintig jaar geleden aan de politie vertelde? Ludo is vastberaden om het antwoord op deze vraag te ontdekken. Sandy zit met een klein ongemak en Joëlle belandt in een zeer benarde situatie.
Sylvia verbiedt Willy om de Cats te betreden en Colette wordt opgepakt in verband met de moord op Allaire. Joëlle geneest langzaamaan van haar verwondingen, terwijl Bijou en Sandy wraak plannen op haar aanvallers.
Het huwelijk van Sylvia en Daniël is niet meer te redden. Daniël zoekt daarom troost bij Sandy. Het komt tot een aanvaring tussen Sylvia en Colette wanneer die laatste een onthulling doet. Willy neemt uiteindelijk een drastische beslissing.
De dood van Willy trekt als een schokgolf doorheen de Chaussée. Terwijl iedereen rouwt, is Ludo ervan overtuigd dat hij nog niet de volledige waarheid kent over de moord. Wie is de dader? Wat is er gebeurd en hoe moet het verder met de Cats?
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks