Gent West

Gent West

Gent-West vertelt het verhaal van Véronique die, na een mislukte aanslag op haar man na jaren van mishandeling, in voorhechtenis terechtkomt in de gevangenis van Gent-West. Terwijl de datum van haar proces nadert, komt ze tussen twee vuren te staan.

Afleveringen

10 afleveringen

Veronique Dockx wordt beschuldigd van poging tot moord op haar man. In afwachting van haar proces zit ze in voorhechtenis in Gent-West. Wil Veronique in Gent-West overleven, dan moet ze de regels van het gevangenisleven leren.
Tom hervat het werk. Hij heeft het moeilijk met de confrontatie met de vrouwen die hij verdenkt van de moord op Christel. Vera heeft het moeilijk als haar plaatsvervanger, maar doet haar uiterste best om een waardige directeur te zijn.
Sams vader zoekt na bijna 20 jaar opnieuw contact. Na lang aandringen, beslist Sam om hem nog één keer te zien. Daarna sluit ze hem voor altijd uit haar leven. Tom zet verbeten de zoektocht naar de moordenaar van zijn vrouw verder.
Anja is erg nerveus als ze moet spreken op het "Onze Reis"-evenement dat zij zelf mee heeft georganiseerd. De demonen uit haar verleden steken opnieuw de kop op. Kan Anja haar demonen de baas, of bezwijkt ze onder de druk?
Sarah heeft erotische dromen over Sam. Ze vraagt zich af of Mark, haar verloofde, wel degene is waar ze haar leven mee wil delen. Van den Broecke wil dat Sam een modelgevangene wordt. Sam stelt haar eisen en Sarah moet inbinden.
Malika wordt onder druk gezet door Kat om Sam te beschuldigen van het dealen van verboden middelen. Malika kan geen kant uit. Ze beweert zowel tegenover Sacha alsook Sarah dat Sam de schuldige is voor haar terugval.
Tom ontdekt dat Christel een paar dagen voor ze vermoord werd een abortus heeft laten uitvoeren. Hij begrijpt er niks van en het is voor hem het startsein van een periode van drinken en snuiven. Steve probeert hem op het rechte pad te brengen.
De zenuwen staan strak gespannen als Kat weer in de B- vleugel verschijnt. Sam besluit Veronique en Kat hun strijd onderling te laten beslechten.
Veronique krijgt het bericht dat Luna aan een overdosis is overleden. Ze krijgt geen toestemming om naar de begrafenis van haar dochter te gaan. Na een gesprek met Sacha en Anja en een korte ontmoeting met Sam, geeft Sarah toch toe.
Sam confronteert Sarah met de realiteit. Sarah is compleet van haar melk. Veronique wil gerechtigheid voor de moord op haar dochter. Alle aanwijzingen leiden naar Kat. Maar kan Veronique door wraak gerechtigheid vinden?
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks