Bootcamp

Bootcamp

6 bevriende duo's, elk top in hun sport, gaan 10 afleveringen lang de zwaarste sportieve uitdagingen aan. Wie wordt de winnaar van Bootcamp?

Afleveringen

10 afleveringen

 • Aflevering 1

  De deelnemers leren elkaar kennen tijdens een gezellige barbeque, maar de rust is niet van lange duur. In de vroege ochtend starten de kandidaten in Nieuwpoort, waar ze gaan kruien in de Noordzee.
 • Aflevering 2

  Stijn Swijns komt de kandidaten afmatten in een spannende proef aan Fort Napoleon in Oostende. Door een combinatie van water en land zorgt deze challenge dat de spanningen en emoties hoog oplopen.
 • Aflevering 3

  Na de afmattende proef met Stijn in Fort Napoleon, smeren de kandidaten de benen in voor een zware fietstocht van 105 km naar de Koppenberg in Oudenaarde. Een afvalrace waarin enkel de sterksten blijven doorgaan.
 • Aflevering 4

  Stijn Swijns komt weer even langs om de kandidaten te drillen tijdens een proef waarin water en land worden gecombineerd. De duo's kiezen wie zal racen in een roeiboot en wie de driloefeningen van Stijn zal moeten doorstaan.
 • Aflevering 5

  Na de zware proef op de Watersportbaan in Gent hebben de kandidaten, na een goede nachtrust, terug energie voor het Ninja Warrior parcour. Toch loopt tijdens deze proef niet alles zoals gehoopt voor sommige duo's.
 • Aflevering 6

  De kandidaten trekken naar het Jubelpark in Brussel waar ze kennismaken met de favoriete sport van Aaron en Aidan: calisthenics. Iedereen gaat tot het uiterste tijdens de proef van Wolf's Bar.
 • Aflevering 7

  Een nieuwe dag is aangebroken op Bootcamp, de eliminatie van Marie en Selin blijft nazinderen. Maar geen tijd voor piekeren, een nieuwe proef vraagt focus en behendigheid.
 • Aflevering 8

  We testen het inschattingsvermogen van onze kandidaten. Hoe goed kennen ze hun partner eigenlijk? Tijdens een klim en pompproef in de steengroeve strijden de kandidaten om niet naar huis gestuurd te worden.
 • Aflevering 9

  De frustratie loopt hoog op tijdens een proef op de klimmuur. Het ene duo klimt met gemak tot boven, terwijl de anderen met moeite aan de top geraken.
 • Aflevering 10

  In de finale van Bootcamp gaat Stijn de kandidaten voor een laatste keer verrassen met zijn aanwezigheid. De puntentelling staan terug op nul, in deze laatste proef gaat alles om tijd.

€11,95 /mnd of

€ 119,45 / jaar Bespaar 2 maanden
Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit**

€19,95 /mnd of

€ 199,45 / jaar Bespaar 2 maanden
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers