Bootcamp

Bootcamp

6 bevriende duo's, elk top in hun sport, gaan 10 afleveringen lang de zwaarste sportieve uitdagingen aan. Wie wordt de winnaar van Bootcamp?

Afleveringen

10 afleveringen

De eerste aflevering start al onmiddellijk met een echte plottwist. Veel tijd om ervan te bekomen is er niet, want de deelnemers mogen direct na aankomst starten met een zware triatlon.
De kandidaten moeten een reusachtige puzzel maken. De één heeft hierin al wat meer inzicht dan de ander. Dat zorgt voor heel wat emoties en frustraties.
Het is zover: de Bootcamp Highland Games! Haal de witte sokken en kilten maar boven. De 3 duo's die de eerste dag de minste score haalden mogen in volgorde een duo kiezen waarmee ze in deze proef een team zullen vormen!
Om winnaar van Bootcamp te worden moet je niet enkel sportief zijn, maar ook inzicht hebben. Dat wordt uitvoerig getest in de 'waterproef'. De proef loopt voor één duo toch iets anders af dan verwacht.
In misschien wel de zwaarste proef van dit seizoen wordt er getest hoe allround de duo's zijn. Ze worden tot het uiterste gedreven en geven alles wat ze kunnen.
Nadat ze de eliminatie nog maar net verwerkt hebben, moeten de duo's zich alweer klaarmaken voor een nieuwe proef. Dit keer een zenuwslopende challenge met dominoblokjes. Welk duo is de kalmte zelf en wint de proef?
De kandidaten bewijzen dat ze niet enkel sporten op het land aankunnen, maar dat ze ook sterk zijn op het water. Terwijl spookt de zenuwslopende eliminatie die eraan komt in hun hoofd.
De kandidaten trekken naar het doolhof van Barvaux waar ze om ter snelst in en uit moeten geraken terwijl ze aan elkaar hangen met een touw. Tijdens hun tocht door het doolhof worden ze verrast door een paar onverwachte wendingen.
De bootcampers moeten zich bewijzen. Zijn ze wel zo goed als de deelnemers van vorig jaar? We spelen tikkertje, maar met een twist.
Het is zover, de finale van Bootcamp '21. Fabian Feyaerts en Jaël Ost hebben een knaller van een finale proef gemaakt voor de laatste Bootcampers. Een zware parcours zal beslissen wie met de beker naar huis gaat.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers