Tagmansion

Tagmansion

Duo's die elkaar nog nooit eerder hebben ontmoet gaan samen op reis. TAGMAG voorziet de villa, en dat is het. Ze moeten opdrachten uitvoeren om geld voor hun etentjes en feestavonden te verdienen.

Afleveringen

10 afleveringen

In de eerste aflevering van Tagmansion leren de vier nieuwe duo's elkaar kennen. Er worden opdrachten gegeven waardoor er geld verdiend kan worden, dat geld kunnen ze uitgeven aan activiteiten en feestjes.
De duo's worden wakker met een kater. Gedurende de dag worden er spannende random questions op tafel gegooid die de duo's moeten beantwoorden. Na een wandeling door de stad spelen ze een spelletje fearpong.
Om de avond goed in te zetten, spelen de duo's een sensueel spelletje Circle of Death. Dylan geeft een lapdance waar iedereen van opkijkt. Liam en Merel krijgen de geweldige opdracht om een feestje te organiseren met als thema 'gender switch'.
De duo's starten de dag met een kater en ochtendgymnastiek. Tijdens het ontbijt bespreken ze hun kwaliteiten in bed. Later op de dag wagen ze zich aan het maken van cocktails en worden hun beste talenten bovengehaald.
Iets wat onschuldig begon, loopt compleet uit de hand. 's Avonds gaan de duo's uit eten. Na een lekkere maaltijd organiseren Marie-Julie en Morgane een opwindend spelletje waarbij er aan verschillende lichaamsdelen gelekt moet worden.
De duo's maken een wilde boottocht in het luxueuze Saint-Tropez. Op de boot worden ze verwelkomt door DJ 5napback. Een stevige kater in combinatie met de wilde golven op zee is niet voor iedereen een even goede combinatie.
Kylena en Dylan moeten een feestje organiseren in het thema van de Grieken en de Romeinen, en krijgen opdrachten die geld kunnen opbrengen. Wanneer de meisjes niet naakt willen gaan voor een opdracht, ontstaat er spanning in de groep.
De katerige duo's houden een grote schoonmaak. Ze krijgen een nostalgische opdracht van Jamie-Lee, waardoor er extra geld in de pot kan komen.
Mathias en Cedric krijgen de uitdagende opdracht om een feestje te organiseren met als thema 'sex on the beach'. Ze moeten een spel organiseren waarbij er een trofee te winnen valt. Als het spel uitdagend genoeg is, kan er geld verdiend worden.
De duo's bespreken wat er de avond ervoor gebeurd is. Er wordt een poging gedaan om de ruzie uit te praten en de rommel wordt opgekuist. Ze kijken terug op de afgelopen week en vertellen hun mooiste momenten.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks