Tagmansion

Tagmansion

Duo's die elkaar nog nooit eerder hebben ontmoet gaan samen op reis. TAGMAG voorziet de villa, en dat is het. Ze moeten opdrachten uitvoeren om geld voor hun etentjes en feestavonden te verdienen.

10 afleveringen

De sfeer zit goed en de drank vloeit rijkelijk. Maar bij een van de duo's zit er meteen een haar in de boter.
Nog niet bekomen van de afgelopen nacht, beginnen de duo's aan hun eerste challenge. Samen moeten ze de Graduates het beste feestje van hun leven geven op een partyboot. Lukt het hen om samen te werken en zo de groepspot aan te vullen?
Vandaag kunnen de duo's 450 euro verdienen. Jamie-Lee daagt ze uit om hun beste acteerprestaties boven te halen. 's Avonds spelen ze bingo met een twist in een Spaanse club. Kylian maakt er zijn eigen challenge van en gaat die avond op jacht.
Of hij nu tien of twaalf meisjes heeft gekust, Kylian zijn missie van gisterennacht is alvast geslaagd. Vandaag mogen de duo's zich uitleven tijdens een poolparty. Na een potje beerpong moet het verliezende team elkaar een lapdance geven.
Valéria heeft iets te diep in het glas gekeken en dat valt niet in de smaak bij Bo. Na het proeven van de kookkunsten van de jongens gaan ze met z'n allen terug op pad. Ze sluiten de avond af met een yoghurtgevecht. Dat wordt kuisen...
Om de sfeer wat op te krikken, speelt de groep een potje Black Box. Cheyenne stelt voor om een barbeque te organiseren en nodigt verschillende DJ's en artiesten uit. Maar voor het feest begint, worden de duo's uitgedaagd tijdens een stadsspel.
De barbeque was een groot succes. Vandaag gaan ze met z'n allen naar een fluoparty waar ze de opdracht krijgen om de feestgangers te bekladden met verf. Kylian leeft zich volledig uit en neemt die avond een gaste mee naar de villa.
De groepspot is bijna leeg. Ze krijgen de opdracht elkaar te schminken in hun favoriete dieren. Als ze kunnen raden welk dier het is, wordt de pot terug aangevuld. De tweede opdracht om iemand op date te vragen, zorgt voor drama bij de duo's.
Tijdens een potje paintballen worden de laatste dates geregeld. Bij een diep gesprek op restaurant slaat de sfeer om wanneer Kylian en Bo beslissen om met twee meisjes in de zee te springen. Deze meisjes worden ook meegevraagd naar de villa.
De vakantie van hun leven sluiten ze met z'n allen af door nog een laatste keer alles te geven en een goed feestje te bouwen.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks