Tagmansion

Tagmansion

Duo's die elkaar nog nooit eerder hebben ontmoet gaan samen op reis. TAGMAG voorziet de villa, en dat is het. Ze moeten opdrachten uitvoeren om geld voor hun etentjes en feestavonden te verdienen.

10 afleveringen

Acht nieuwe 'Tagmansion'-gezichten arriveren op The Island in Kroatië. Het belooft een hete vakantie te worden. Maxim laat de temperatuur stijgen tot een maximum tijdens de eerste poolparty.
Tijdens een spelletje Truth Or Dare leert de groep elkaar beter kennen. Het is de eerste avond en iedereen gaat uit de kleren. De drank vloeit rijkelijk, en er wordt stevig wat gemuild, maar wie heeft met wie gekust?
BOAT PARTY!!! Lara is jarig en dat moet gevierd worden. De groep moet samenwerken om geld in de pot te krijgen, maar dat gaat niet zo vlot als verwacht.
Er heerst achterdochtigheid in de groep. Wat verbergen Maxim en Vince? Dieter maakt een bijzondere belofte. Ellen is uit op wraak... als dat maar goedkomt.
Er is ruzie in de villa. Ellen en Roos sluiten zich op in hun kamer. Hebben Dieter en Lara seks gehad? Vince zijn huisfeest loopt uit de hand en Maxims principes verdwijnen als sneeuw voor de Kroatische zon.
De nacht ervoor hakt er nog stevig in. De boys en girls worden wakker in de aftermath van het huisfeest... maar waar is Dayne? Na al dat gefeest, is het tijd voor een kunstzinnige opdracht.
Maxim zijn meningen zorgen voor discussie. Gilles zijn party outfit laat weinig aan de verbeelding over. De nacht zindert na en de groep wordt steeds closer met elkaar... letterlijk. Is er sprake van een quatro?
De boys en girls praten openlijk over hun onzekerheden en strooien met complimentjes. Clémentine heeft een nieuwe opdracht voor hen in petto: er kan opnieuw geld verdiend worden om vanavond uit te gaan. De groep verdeelt zich in twee en gaat de strijd aan. Bodyshots, skinny dipping, let's go!
Dayne en Lara hebben een eitje te pellen met Vince. Vincenzo zijn avonturen laten hun sporen na. Het is de laatste dag op het eiland en het belooft een erotische avond te worden.
De boys en girls nemen afscheid van elkaar en maken toekomstplannen. Er is maar één manier om deze onvergetelijke reis af te sluiten, en dat is om als groep nog een laatste keer alle remmen los te gooien. Eén woord voor dit 'Tagmansion'-avontuur? Chachi!
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks