Tagmansion

Tagmansion

Duo's die elkaar nog nooit eerder hebben ontmoet gaan samen op reis. TAGMAG voorziet de villa, en dat is het. Ze moeten opdrachten uitvoeren om geld voor hun etentjes en feestavonden te verdienen.

10 afleveringen

De all stars arriveren op de Belgian Camping van Balaton Sound festival. Kessy zorgt al snel voor de nodige drama en de vier vliegen er de eerste avond al meteen stevig in met de Balaton Sound pre-party.
De eerste festivaldag is aangebroken! De beste remedie tegen een kater? Meteen weer gaan drinken. En de eerste nacht was blijkbaar toch niet zo saai als het leek.
Veel drama, veel muilen en veel alcohol. De 'Tagmansion' all-stars en newbies blenden perfect samen, it's a match. Wie heeft er niet met elkaar gekust? Dat is de vraag van de avond. En is het alleen bij kussen gebleven?
BOATPARTYYY! De groep moet goed samenwerken om geld te verdienen. Amber stelt zich maar al te graag kandidaat om een specifieke taak op zich te nemen... Als dat maar goedkomt.
De groepspot bevindt zich ver onder vriespunt dus er moet dringend geld in het laatje komen. Vandaag testen we wie de meest smooth openingszinnen heeft én vooral wie deze in begrijpelijke taal kan vertellen met zijn mond open.
It's the other way around today... Er kan geen geld bijkomen in de pot, maar er kan wel geld verdwijnen. Welk duo wordt elkaar niet beu en kan de hele avond gehandboeid volhouden?
Een sexy Q&A prikkelt de groep om elkaar nog beter te leren kennen. De boys en girls kunnen geld verdienen door een sensuele insmeersessie te krijgen op de weide. Wie slaagt erin om een festivalganger te verleiden?!
Er kan opnieuw geld verdiend worden, deze keer met een Balaton Bingo. Welk duo vindt het snelst fake titties, condooms of een bodybuilder en verdient zo cash om de avond goed in te zetten?
What's happening?! De jongens ondergaan een kleine gender switch, ze dossen zich op in sexy kleding van de meisjes en vooral Robin is heel erg in zijn element.
Robin heeft een immense kater en alsof dat nog niet zwaar genoeg is, praat de rest van de groep na over de gebeurtenissen met moeder Els. Gelukkig heeft Jamie-Lee nog een laatste opdracht in petto.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks