3FF

3FF

Na hun avontuur in Portugal storten Leyla en Kyra zich volop op de arbeidsmarkt. Voor Leyla lijkt dat goed te lukken, voor Kyra wordt dé droomjob vinden echter een moeilijkere zoektocht. Amber staat nog half in het studentenleven. Ze is nog niet afgestudeerd maar werkt volop aan haar thesis.

Afleveringen

8 afleveringen

Kyra is op zoek naar een job om haar dure schoenenverslaving te betalen. Amber heeft een niet zo uitdagende stage. Leyla is aan de slag op een advocatenkantoor. Maar haar vriendinnen zijn meer geïnteresseerd in haar knappe baas.
Amber treurt over de breuk met Wout. Kyra mag gaan solliciteren voor haar droomjob, maar ze blijkt niet de enige kandidaat. Leyla hoopt dat haar baas niet ontdekt welke bijnaam haar vriendinnen aan hem geven.
Leyla en Kyra plannen een intervention voor Amber maar dat loopt een beetje uit de hand. Kyra's financiële situatie is dramatisch. Ze heeft dringend werk nodig. Leyla groeit een beetje dichter naar Meester Lekker toe.
De 3FF's beslissen dat ze dringend werk moeten maken van een nieuwe roommate. Leyla voelt zich erg ongemakkelijk na de kus met haar baas. Kyra gaat aan de slag in een parfumerie.
Leyla lijkt zich helemaal te verliezen in haar relatie met Christiaan. De zoektocht naar een geschikte roommate levert niet direct resultaat op. Kyra krijgt een heel speciale klant over de vloer.
Ruzie tussen de 3FF's. Vooral Amber is heel hard voor Leyla. De nieuwe roommate helpt Kyra uit de nood.
Kyra ziet de nieuwe roommate helemaal zitten. Maar dat is natuurlijk tegen de huisregel van Leyla. Amber heeft stress voor haar afstudeerproject. Leyla probeert afstand te houden van Christiaan.
Felix komt ongewild tussen Kyra en Amber in te staan. Leyla breekt definitief met Christiaan. Maar hun affaire lijkt toch niet zonder gevolgen.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks