Blaze en de Monsterwielen

Blaze en de Monsterwielen

De rode monstertruck Blaze en zijn slimme jonge chauffeur leven in een wereld vol monstertrucks waarbij ze problemen met wetenschap oplossen.

26 afleveringen

Er moeten dringend medicijnen, bakstenen en een watertank worden bezorgd in Axle Stad, maar de ladingen zijn te zwaar voor normale monstertrucks.Dit is een taak voor vrachtwagen Blaze! Lukt het hem om alle bestellingen op tijd te bezorgen?
Darington en zijn poesje Stunt-Kitty organiseren een stuntshow. Maar dan gaat er iets mis en vliegt Darington weg op een ballon. Stunt-Kitty gaat erachteraan, samen met Blaze en AJ!
Dinosaurus Blaze komt samen met vriend én teamgenoot Zegg uit in het Dino-toernooi.
Ridder Blaze en ridder AJ helpen een eenhoorn in nood!
Blaze rijdt samen met AJ en Gabby in een wolkenhoge race naar de Wolkenhoge berg. Crusher zou Crusher niet zijn als ie er alles aan doet om maar van Blaze te winnen.
Sparkle wil meedoen in de grote race. Maar helaas, in deze race mogen alleen monstertrucks racen die een badge hebben met vier plaatjes. En Sparkle haar badge is nog leeg.
Blaze, Watts en Zegg doen samen met Gabby en AJ mee met de grote bouwwedstrijd. Pickle zou Pickle niet zijn als hij niet alles op alles zet om van het team van Blaze te winnen.
Gabby heeft een nieuwe pup, Chassie. Als Chassie na het spelen vies is moet ze in bad. En dan gaat het mis: Chassie wordt meegevoerd door een zeepbel. Blaze, AJ en Gabby gaan er met z'n drieën achteraan.
Blaze en AJ doen mee met de grote pizza-race. De deelnemers moeten zo snel mogelijk pizza's bezorgen. Crusher zet alles op alles om voor van Blaze te kunnen winnen.
Starla viert haar verjaardagsfeestje en ze heeft een grote verjaardagstaart besteld. De taart arriveert met de eerstvolgende trein. Maar de trein mist een wissel en rijdt de verkeerde kant op. Blaze en AJ schieten Starla te hulp.
In Axle Stad woeden drie verschillende branden. Gelukkig is Blaze daar om de branden te blussen, hij transformeert in drie verschillende brandweervoertuigen en schiet te hulp!
Vrachtwagen Blaze krijgt van het dierenziekenhuis een mooie klus: hij mag dolfijn Flippy terugbrengen naar zijn familie in de oceaan.
Blaze en AJ racen mee in de race om het Gouden Geschenk. Hun beste vrienden doen ook mee; Starla, Zegg, Darington, Stripes, Watts én Gabby. En natuurlijk is Crusher ook van partij!
Een pratend standbeeld vertelt Stripes over een heuse Tijgerschat. Blaze en AJ gaan mee schatzoeken.
Blaze en AJ komen in het Stuiterbos een bijzonder volkje tegen: de Ponkies! Als de Ponkies de lucht in worden geschoten door een grote paddenstoel, gaan AJ en Blaze erachteraan.
De tandenborsteldief steelt alle tandenborstels uit Axle Stad. Oei, nu kunnen de Monsterwielen hun tanden niet meer poetsen! Blaze en AJ gaan samen met hun vrienden achter de dief aan.
Blaze en AJ maken kennis met Sneeuwtje: een truck van sneeuw. Sneeuwtje nodigt zijn nieuwe vrienden uit voor een heel bijzonder sneeuwfeest.
Koningin Sneline vraagt haar magische spiegel wie de snelste is van allemaal en zoals altijd vertelt hij haar dat zij de allersnelste is totdat Blaze langsgereden komt. De koningin zet alles op alles om ervoor te zorgen dat zij opnieuw de snelste is.
Crusher en Pickle gaan een dagje skiën, maar dat gaat niet helemaal goed. Ze moeten worden gered. Gelukkig zijn daar AJ en Blaze om ze te helpen!
Blaze en AJ gaan naar de Robotparade. Onderweg komen ze Megabot tegen: een super handige en hulpvaardige robot. En die mag natuurlijk niet ontbreken op de parade!
Blaze, AJ, Crusher en Pickle vinden een schatkist: het is de schat van de gebroken sleutel. Om de schatkist te openen, moeten de vrienden eerst op zoek naar de stukken van de sleutel, zodat ze deze kunnen repareren.
Blaze en AJ starten de opleiding tot strandwacht. Ze moeten vier emblemen verdienen om hun badge compleet te maken én daarmee hun opleiding te voltooien.
De vrienden zitten rond het kampvuur en houden een wedstrijd wie het mooiste verhaal kan vertellen. En de winnaar wint de allerlaatste marshmallow!
Blaze krijgt nieuwe superwielen. En daarmee krijgt Blaze ook nieuwe superkráchten. Die kan hij goed gebruiken in de strijd tegen die vervelende Trubbel-robots.
Het is Halloween en dus weer tijd voor de grote Halloweenrace. De hoofdprijs is een grote zak snoep. En dat lusten onze vrienden wel!
Het is bijna kerst. De vrienden hebben voldoende gouden sterren verdiend om een cadeautje te krijgen van de Kerstman. Behalve Crusher. Zal het hem lukken om vóór de kerst nog 3 gouden sterren te verdienen zodat ook hij een cadeau krijgt?
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks