Top Wing

Top Wing

De jonge vogels Penny, Rod, Swift, and Brody beleven de wildste avonturen om hun strepen te verdienen als vliegkadetten en om hun vrienden te helpen.

Afleveringen

26 afleveringen

Vier vogels, Swift, Brody, Rod en Penny, beginnen op de Top Wing-academie. Hier worden de cadetten opgeleid tot reddingsteam.
Baddy Vleermuis vliegt snel door de Gevarenkloof om te laten zien hoe stoer hij is. - Rod bewijst dat hij 'een haan, en geen angsthaas' is als hij op zoek gaat naar een verdwaald beertje.
Een familie IJsbeer is op drift geraakt in de warme oceaan. Penny en Team Top Wing schieten te hulp! - Shirley Eekhoorn wil dolgraag vliegen. Ward Bever maakt voor haar een vliegmachine.
De piraten stelen Rhonda's citroenvoorraad. - Penny gaat in de herkansing voor haar Kaartlees-badge.
Swift en Brody zetten samen een reddingsactie op touw voor twee ganzen die verdwaald zijn in een dikke mist. - Swift schiet Rod te hulp als deze met zijn luide gekukeleku een lawine veroorzaakt.
Timmy Schildpad gaat voor het eerst naar school en krijgt een nieuwe lunchtrommel. Maar onderweg naar school verliest hij hem. - De cadetten doen mee aan de Super-estafette-race.
Baddy Vleermuis steelt Swift zijn vliegtuig - met Piep aan boord! - Door een vallende rots raakt de onderwater-Schildpad-trein beschadigd. Penny gaat de trein repareren.
Salty zijn boot zinkt en Penny duikt erachteraan. - Rod wil drie badges verdienen op één dag.
Rod moeten op Piep en Tjilp en hun nichtjes en neefjes passen. Het is een drukke boel. - Baddy neemt Rod mee in zijn vliegtuig en haalt een gevaarlijke stunt uit.
Het team schiet te hulp als Ward Bever per ongeluk een gat in de dam slaat en deze dreigt door te breken. - Tina doet mee met de skelterrace.
De bananen-bandieten gaan er vandoor met Rhonda's bananen voor het Bananenfestival. - Shirley bouwt samen met Bea haar eigen vliegtuig.
Sandy Ooievaar verliest haar bril en haalt de eieren die ze moet bezorgen door elkaar. - Chomps en Rocco stelen voor het Parelfestival alle parels.
Brody komt in actie als zijn schildpad-surfmaatjes worden meegezogen in een draaikolk. - Brody zijn kleine zusje wordt van een hoge klif geblazen. Team Top Wing schiet te hulp.
De bananen-bandieten hebben de Road-Wing en een bananentaart gestolen. - Brody en Rod trekken eropuit om hun kampeerbadge te verdienen.
Rod en Brody gaan op pad voor hun jungle-verkenningsbadge. - Tina, Wally, Timmy en Anyu mogen een dagje meelopen met de cadetten van Team Top Wing.
Penny gaat op jacht naar de schat van kapitein Groenbaard. Maar ze is niet de enige! - Rod is vreselijk verkouden en kan de Road Wing niet besturen.
Penny gaat op jacht naar de schat van kapitein Groenbaard. Maar ze is niet de enige! - Rod is vreselijk verkouden en kan de Road Wing niet besturen.
Shelley en T. komen speciaal naar Big Swirl-eiland om te gaan grotsurfen. - De leden van Team Top Wing leren vandaag hoe je iemand kunt helpen. Gelukkig kan Rhonda wel wat hulp gebruiken.
Shirley's huis dreigt te worden verpletterd door een grote boom. Ze mag niet thuisblijven, dat is te gevaarlijk. Maar waar moet ze dan slapen?! - Baddy daagt Rod uit om te gaan racen tegen Betty.
De kadetten organiseren een grote schoonmaakactie op Big Swirl-eiland. - Anyu geeft vandaag een vriendschapsfeestje. Maar ze moet de uitnodigingen nog versturen!
Kolonel Kalkoen wil een trofee uitreiken aan de Big Swirler die de meeste goede daden verricht. - Tijdens het spelen raken de cadetten Brewster kwijt; Rod zijn favoriete knuffel.
Rocco en Chomps gaan er met de Aqua-Wing vandoor. Penny pakt Chomps zijn duikboot en gaat achteraan! - De bananenbandieten zien de bananenpiñata voor het schoolfeestje aan voor een echte banaan.
Bea heeft ontzettend hard gewerkt en is toe aan een vrije dag. - De cadetten en hun vrienden kunnen op de Big Swirl Spelen hun trucs op het skateboard laten zien.
De cadetten van Team Top Wing beleven een heus avontuur met de beroemde Survivalbeer. - Swift bezeert zijn vleugel en nu kan hij niet meer goed vliegen.
De junior cadetten komen in actie! Tina, Wally, Timmy en Anyu gaan op pad voor hun eerste trainingsmissie. - De cadetten vinden een schatkaart van een gezonken schat.
De bananenbandieten ruiken bananen en slaan op tilt. - Anyu nodigt Penny uit om ijsthee te komen drinken op IJsbereneiland. Maar dan raakt Yuka in de problemen...

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers