Top Wing

Top Wing

De jonge vogels Penny, Rod, Swift, and Brody beleven de wildste avonturen om hun strepen te verdienen als vliegkadetten en om hun vrienden te helpen.

Afleveringen

26 afleveringen

Kapitein Dilly is op jacht naar de sleutel van een schatkist. - De familie van Rod is onderweg om een popcornfeest te organiseren.
Inspecteur Arendsoog komt naar de academie om examens af te nemen. Penny, Rod, Swift en Brody zijn niet de enigen die examen moeten doen; ook Bea en Speedy moeten eraan geloven.
Rod mag optreden bij de strandtent. - Het gewiekste aapje Margo helpt de bananenbandieten bij het stelen van Rhonda's bananen.
Het is lente en dat betekent dat Sandy Ooievaar opnieuw een ei komt brengen. - De Dansende narcissen bloeien. Kolonel Kalkoen neemt zijn Koentjes mee om ze van dichtbij te gaan bekijken.
Survivalbeer gaat survivallen in de Griezelgrot en raakt in de problemen. - Penny gaat op voor haar Jungle-verkennings-badge.
Tina wil met haar vader gaan klimmen en vraagt of Swift op haar neefjes en nichtjes kan passen. - Het is weer tijd voor Rhonda's familiereünie. Haar familie is dol op groenterollen en op dansen.
Shirley heeft allemaal nootjes verzameld. - Het Reddingsactie-magazine organiseert een prijsvraag voor de allermooiste actiefoto.
Swift krijgt bezoek van zijn opa. Speedy en Bea hebben een heel bijzondere verrassing voor hem! - Timmy lift per ongeluk mee met het piratenschip van Kapitein Dilly.
Een strandwacht arriveert in Big Swirl. Hij komt de kleinsten zwemles geven. - Survivalbeer nodigt iedereen uit voor een avontuurlijke vaartocht. Helaas kunnen de kadetten niet mee.
Top Wing staat voor een raadsel. Iedereen is zijn knuffel kwijt... Waar zijn ze gebleven?! - Earl de uitvinder vestigt zich op Big Swirl. Zijn eerste uitvinding zijn twee snelle turbo-boards.
Inspecteur Arendsoog keert terug naar het hoofdkwartier om een speciale toets af te nemen. - De aapjes zijn dol op de ijskoude smoothies van Rhonda en Rosie. Ze krijgen er geen genoeg van.
Reisboekenschrijfster Trini bezoekt Big Swirl-eiland. Aan Team Top Wing de taak om haar de mooiste bezienswaardigheden te laten zien. - De Big Swirl 500-race wordt weer gehouden. Shirley wil dolgraag meedoen, maar ze heeft geen racewagen.
Earl is iets te enthousiast met de hoeveelheid feestverlichting, de stoppen springen. - Brenda heeft cadeautjes gemaakt voor de cadetten van Top Wing. Alleen, ze heeft ze vergeten te geven.
Ward is druk aan het werk aan de nieuwe snowboardpiste. - David Hasselknor komt de Koentjes zwemles geven.
De kadetten ontdekken een behekste piratenschat en sluipen Piratenstad binnen om uit te zoeken wie of wat er rondwaait. Bea helpt Penny met haar Onderwater Reparatie Badge wanneer Earl's onderwaterboot lek raakt en gered moet worden.
De kadetten vieren Kerstmis met Penny's pinguïnfamilie. Wanneer de Kerstman neerstort op zijn weg om de cadeautjes van de pinguïns te bezorgen, moeten de kadetten de Kerstman en Penny's kleine broertje redden.
Team Top Wing doet mee aan de ballonnenrace. Wie gaat er als eerste over de finish? - Terwijl Team Top Wing druk bezig is om de Kook-badge in de wacht te slepen, ontsnapt Timmy's goudvis Blub.
Waterpark de Reuzenplons wordt heropend met een groot feest. Maar al gauw ontstaan er allerlei problemen. Team Top Wing komt in actie!
Brody leert het Commandotoestel vliegen. Maar hij is niet de enige die het toestel wil leren besturen. - Het is weer paarse maan. En dat betekent dat de paarse parels nu mooier zijn dan ooit. Dat wordt gevierd met een festival!
Kapitein Dilly krijgt zijn eigen Piratenbaan in de Reuzenplons. Tante Swabby houdt de boel vanaf haar schip in de gaten. - Brody wordt tot koning van de dodo's gekroond. Maar of die hem beter past dan zijn Top Wing-helm valt nog maar te bezien.
Chomps en Rocco dagen Brody en Penny uit voor een wedstrijd wildwatertrucjes. - Wanneer Shirley's stadsnichten Big Swirl bezoeken, gaan de dingen niet helemaal zoals gepland op hun spannende eilandtour.
Della helpt Survivalbeer de geheime grotten te verkennen. De kadetten moeten op tijd ontsnappen. - Baddy speelt vals om te proberen de Reuzenplonsrace te winnen en de kadetten moeten de andere racers redden.
De kadetten moeten Earl redden en met hem terug racen naar Big Swirl voordat zijn Coco Cruiser het verjaardagsfeestje van de kleine Turkski's verpest. - Inspecteur Eagle-Eye wil de kadetten naar verschillende Top Wing trainingscentra sturen.
Wanneer Della Dodo's eieren worden weggespoeld, moeten de kadetten Della's kleine broertjes en zusjes redden. - Wanneer Baddy Trini meeneemt voor een rondleiding door de gebieden van Big Swirl, laat hij hen bijna opsluiten in Cave-in Cavern.
Baddy vormt een team met Betty, Chomps en Rocco zodat hij Big Swirl kan overnemen. - Davey Hasselhawg moet Cheep, Chirp en vrienden klaarstomen voor een geweldige wakeboardshow wanneer Brody wordt opgeroepen voor een reddingsactie.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand € 13,95 € 19,95 € 8,95 € 11,95 € 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks