Blaze en de Monsterwielen

Blaze en de Monsterwielen

De rode monstertruck Blaze en zijn slimme jonge chauffeur leven in een wereld vol monstertrucks waarbij ze problemen met wetenschap oplossen.

20 afleveringen

Blaze en zijn vrienden doen mee aan de grootste race ooit: de race naar de top van de wereld - door een woestijn, over een oceaan, door de jungle en tot slot een hele hoge berg op. Crusher doet ook mee en denkt te kunnen winnen door vals te spelen.
Blaze en zijn vrienden doen mee aan de grootste race ooit: de race naar de top van de wereld - door een woestijn, over een oceaan, door de jungle en tot slot een hele hoge berg op. Crusher doet ook mee en denkt te kunnen winnen door vals te spelen.
Het is Halloween en Blaze is samen met zijn vrienden op pad voor Truck or Treat. Crusher heeft een makkelijkere manier bedacht om aan snoep te komen.
Zegg wordt tijdens het spelen door een geiser weggeblazen en belandt verderop in een grote modderpoel. Blaze en AJ gaan hem redden met behulp van zelfontworpen en zelfgebouwde machines die lijken op dinosaurussen.
Starla doet samen met Zippy, haar race-varkentje, mee met de Knor 500. Crusher en zijn varkentje Slop proberen ze te verslaan - door vals te spelen.
Als Blaze de brandweer in actie ziet, wil hij ook graag brandweerwagen worden. En Crusher lijkt het ook wel wat.
Ridder Blaze en ridder Crusher doen mee aan de koninklijke race. Crusher probeert Blaze te verslaan door vals te spelen.
Blaze en AJ helpen de Kerstman met de cadeautjes. Ze zijn bijna klaar, maar dan maakt een ongeduldige Crusher alle cadeautjes zoek. Blaze en Crusher helpen de Kerstman met zoeken. Alhoewel, Crusher is vooral op zoek naar zijn eigen cadeau.
Darington wil naar de maan vliegen, maar de accu van zijn raket is leeg. Blaze en AJ helpen Darington zijn accu weer op te laden - met water-, wind- en zonne-energie.
Blaze, AJ en Stripes brengen Vonkie, een kleine verdwaalde vuurvlieg, terug naar zijn familie.
De brandweer roept Blaze zijn hulp in om een grote brand op de brug te helpen blussen.
Blaze en Crusher doen allebei mee aan de Grand Prix van Axle Stad. Crusher probeert de race te winnen door de speciale afstandsbediening van Gabby te stelen en daarmee het team van Blaze op allerlei manieren dwars te zitten.
Blaze, AJ en Gabby gaan samen met Pegwheel schatzoeken.
Crusher denkt met zijn raket-ski's van Blaze te kunnen winnen, maar de raket-ski's slaan op hol en sturen Crusher de verkeerde kant op. Crusher zijn oma helpt Blaze en AJ om Crusher weer tot stilstand te brengen.
Een vrolijke parade van dinosaurussen trekt door Axle Stad. Maar wanneer Crusher, verkleed als dinosaurus, zich bij de optocht aansluit, gaat het helemaal verkeerd.
Crusher maakt een enorme stofzuiger, Autoschoon genaamd. Maar de stofzuiger zuigt ook Crusher op. Blaze, AJ en Pickle gaan hem redden.
Blaze en AJ gaan op bezoek in VelocityVille, een stad vol racebanen en raceauto's. Raceauto Speedrick wil de snelste zijn en denkt dit te bereiken door ervoor te zorgen dat de andere auto's niet meer kunnen racen.
Blaze en de Monsterwielen doen mee aan een race in VelocityVille. Crusher is ook van de partij en hij probeert de race te winnen door vals te spelen.
Swoops verliest zijn rotor en zonder rotor kan Swoops niet meer vliegen. Blaze en AJ gaan de rotor achterna, over de wolkenbaan.
Blaze, Stripes en AJ zijn op weg naar het wenswiel om een wens te doen. Crusher en Pickle volgen ze op de voet.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks