SpongeBob SquarePants

SpongeBob SquarePants

SpongeBob is een vierkante, gele zeespons die in een grote ananas op de bodem van de oceaan woont. In de plaats Bikinibroek heeft hij het gezelscahp van vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak.

Afleveringen

26 afleveringen

SpongeBob blijkt een dubbelganger te hebben. - SpongeBob sluit vriendschap met een school wilde schelpen.
Spot, het hondje van Plankton, krijgt puppy's. - Krab is bang om op controle te gaan.
Plankton vermomt zichzelf als geest in een fles en probeert zo de geheime formule in handen te krijgen. - Een groep hippies neemt intrek in een pan soep in de Krokante Krab.
Octo gaat op vakantie en verhuurt zijn huis aan Rog Man. - Meneer Krabs gaat op vakantie en stelt Leendert aan als manager van de Krokante Krab.
Het is Halloween Bikini Broek en De Vliegende Hollander zorgt ervoor dat iedereen bang is, zelfs Spongebob!
Patrick werpt zich op als reisleider. - SpongeBob klimt op het dak om een krabburger uit de schoorsteen te halen, en durft vervolgens niet meer naar beneden.
Sandy heeft een nieuwe krabburger ontwikkeld, maar dat heeft monsterlijke gevolgen. - Meneer Krabs en Plankton moeten na een aanrijding terug naar de vaarschool en belanden in dezelfde klas als SpongeBob.
SpongeBob en Octo houden grote schoonmaak in Bikinibroek. - Octo heeft een lastig zeekonijn in de tuin.
Als de klarinet van Octo wordt gestolen, gaat hij als een ware Sherlock Holmes op onderzoek uit. - Octo stuurt SpongeBob en Patrick op een onmogelijke speurtocht.
SpongeBob eet een bedorven Krabburger en ziet als enige een reuzenhamster. - Patrick wil graag paard worden.
SpongeBob koopt een vertalingshalsband waardoor hij Gerrit kan verstaan. - SpongeBob probeert een kleine clown uit het circus aan een nieuwe baan te helpen.
SpongeBob koopt een eigenzinnige boot die hij niet hoeft te besturen. - Patrick belandt in een rusthuis en gaat helemaal op in zijn nieuwe leven als oude man.
SpongeBob en Patrick creëren 'n mini versie van elkaar zodat ze nooit alleen hoeven te zijn. - De oma van Plankton komt op bezoek om te zien of ze op haar negentigste verjaardag eigenaar van de Krokante Krab is geworden.
SpongeBob en Patrick belanden in een lege, witte dimensie. - SpongeBob en Patrick verhuizen de enorme inboedel van Bubbelbas.
SpongeBob probeert als eerste spons naar het oceaanoppervlak te duiken. - SpongeBob en Octo proberen de Geheime Krabburger Formule terug te stelen van Plankton.
Fred heeft voortdurend pech met zijn been. - Patrick heeft een limonade-verkoopstand.
De mosterd is op, en Meneer Krabs stuurt SpongeBob, Octo, en Patrick de mosterdmijnen in. - Meneer Krabs stuurt SpongeBob op pad voor de geheime ingrediënten voor de Krabburgers.
Octo moet op Parel passen, maar zij slaagt erin te ontsnappen. - SpongeBob en Patrick maken een kantoor schoon.
Plankton doet zich voor als Patricks geweten en probeert zo een Krabburger te pakken te krijgen. - SpongeBob creëert een handpop, Chef Bob, die een eigen leven gaat leiden.
SpongeBob laat Patrick kennis maken met zijn bibliotheek en wat blijkt? Patrick is geobsedeerd. - Meneer Krabs is ervan overtuigd dat Plankton vandaag de geheime Krabburger formule gaat stelen, en hij doet er alles aan om dat te voorkomen.
De Geheime Formule komt als bewijsmateriaal in handen van de politie. Meneer Krabs en SpongeBob gaan er als politieagenten op af. - Sandy doet mee aan een schip-in-een-fles wedstrijd, maar al haar pogingen blijven mislukken.
SpongeBob, Parel en Octina zijn wetenschapsscouts en gaan samen met Sandy naar de maan.
Spongebob wil een verloren gewaande aflevering van Meerminman kijken, maar wordt opgehouden door zijn vrienden? - Spongebob wordt door Plankton in Karen gestuurd om een virus te vernietigen dat haar van binnenuit opeet.
Na een heftige schoonmaak van de Krokante Krab blijkt het fornuis verdwenen te zijn. - SpongeBob sluit zich an bij de nachtploeg van de Krokante Krab.
Spongebob gaat op stap naar Bubbelstad, maar wanneer hij uitglijdt doet hij meer schade dan hem lief is. - Sandy, Karen en mevrouw Puff houden een meidenavondje, en hoe kun je dat beter doen dan door de mannen een loer te draaien?
Wanneer Sandy met Patrick en Spongebob gaat kwallenvissen vindt ze het maar saai. Ze probeert wat leven in de brouwerij te krijgen. - Spongebob ziet dat er een daadje van Octo's shirt loszit, hij begint de zaak te ontrafelen.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand € 13,95 € 19,95 € 8,95 € 11,95 € 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks