SpongeBob SquarePants

SpongeBob SquarePants

SpongeBob SquarePants is een gele zeespons die diep in de oceaan leeft in het onderwaterstadje Bikinibroek. Samen met zijn maatje Patrick de roze zeester beleeft SpongeBob de gekste en spannendste avonturen.

20 afleveringen

SpongeBob solliciteert eindelijk voor een baan bij de Krusty Krab. - SpongeBob heeft het perfecte doel gevonden voor zijn rifzuiger. - SpongeBob ontmoet Zandra voor de eerste keer.
SpongeBob laat zien dat hij een uitzonderlijk talent heeft voor bellenblazen. - Wanneer SpongeBob indruk wil maken op Zandra, scheurt zijn broek.
Wanneer Octo aan het herstellen is van een fietsongeluk, nemen SpongBob en Patrick hem mee met kwallenvissen. - SpongeBob wordt het slachtoffer van een plan van de kwaadaardige Plankton.
Octo haalt een grap uit bij SpongeBob en Patrick maar die grap pakt niet goed uit. - Het is weer tijd voor het examen op de Vaarschool.
SpongeBob en Octo bezorgen voor het eerst pizza's. En met succes! - Een groep hongerige alen vernielen het huis van SpongeBob.
SpongeBob en Patrick kijken naar de herhalingen van Meerminman en Mosseljongen. - SpongeBob verliest zijn zelfvertrouwen als een klant klaagt over zijn Krabburger. Er zitten volgens de klant namelijk geen augurken op het broodje.
De vaarschool van mevrouw Puff kiest SpongeBob om deze week de klaar-over te zijn. - Ondanks alle waarschuwingen van zijn vrienden, neemt SpongeBob een wilde kwal mee naar huis.
Sandy maakt een raket en wil naar de maan. SpongeBob en Patrick kruipen stiekem in de raket en denken dat ze op de maan zijn beland. - Meneer Krabs geeft SpongeBob een paar laarzen. De laarzen piepen heel erg en hij wordt er gek van!
SpongBob laat zijn normale leven achter zich en besluit tussen de kwallen te gaan leven. - Octo ergert zich aan SpongeBob en Patrick en besluit zijn huis te verkopen.
Er is een talentenjacht en Octo probeert de planning over te nemen. - De kwade Plankton probeert de krabburger te stelen.
SpongeBob wordt opgepompt met behulp van opblaasbare spieren. - Octo wordt geraakt door een schelp die SpongeBob en Patrick hebben gegooid. Ze denken dat Octo's geest hen achtervolgd.
De dochter van meneer Krabs, Parel, heeft geen date voor naar het bal. Meneer Krabs wil dat SpongeBob met haar mee gaat. - Meneer Krabs gebruikt een prijs om SpongeBob harder te laten werken.
Het is Halloween en SpongeBob is het makkelijkste slachtoffer om te laten schrikken. - Octo gaat een tijdje voor het huisdier van SpongeBob zorgen.
Op de vlucht voor de herrie de SpongeBob en Patrick produceren, bevriest Octo! - SpongBob verwoest de Krokante Krab door zijn karate oefeningen.
SpongeBob kan ineens in de dromen van zijn vrienden kruipen. - SpongeBob krijgt het schuim. Een ziekte waarbij bij iedere nies overal bellen uit hem komen!
Patrick is humeurig omdat hij nog geen cadeau voor Valentijnsdag heeft gekregen van SpongeBob. - SpongeBob vindt een stukje papier iets geweldigs terwijl Octo het als afval ziet.
Een nep zoektocht naar goud veranderd in een echte speurtocht naar goud. - SpongeBob stapt op de verkeerde bus en beland in een mysterieus gedeelte van de zee.
Zandra heeft heimwee en wil terug naar huis. - De slechte Plankton heeft kwade plannen en probeert SpongeBob te manipuleren.
Octo besluit SpongeBob een echte 1 april grap te leren maar komt er achter dat gemeen zijn niet per se grappig is. - SpongeBob grijpt de mythische spatel van koning Neptunus.
Meneer Krabs waarschuwd SpongeBob en Patrick voor de gevaarlijke vishaken! - SpongeBob sluit zich aan bij de Meerminman en Mosseljongen op patrouille.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks