SpongeBob SquarePants

SpongeBob SquarePants

SpongeBob SquarePants is een gele zeespons die diep in de oceaan leeft in het onderwaterstadje Bikinibroek. Samen met zijn maatje Patrick de roze zeester beleeft SpongeBob de gekste en spannendste avonturen.

20 afleveringen

De Krokante krab heeft geen sluitingstijd meer. Gek van vermoeidheid door het non-stop werken consulteert SpongeBob psychiater Plankton. - Meneer Krab verliest zijn huid. Naakt kan hij onmogelijk naar de reünie van de marine.
Meneer Krab krijgt van zijn personeel een nieuw matras omdat hij het aan z'n rug heeft. - Plankton komt ten val in de krokante Krab en besluit meneer Krab voor de rechter te dagen.
SpongeBob heeft het zo druk met peddelballen dat hij Gerrit verwaarloost. Deze loopt weg in de hoop een nieuw baasje te vinden. Een oud omaatje neemt hem liefdevol op. SpongeBob is gek van verdriet en gaat Gerrit zoeken.
Octo wil lekker gaan genieten van zijn zondag, maar SpongeBob voelt de behoefte om de goede buurman uit te hangen. - Meneer Krabs heeft een grijpkast neergezet in de Krokante Krab. Hij stimuleert Octo en SpongeBob er geld in te gooien.
Meneer Krab verkoopt de Krokante Krab voor veel geld aan een zakenman die er een fastfood-restaurant van maakt. - Octo wordt gek van de lach van SpongeBob. Hij maakt SpongeBob wijs dat z'n lachklier dreigt op te drogen.
Het wordt bekend dat er een Meerminmanfilm gemaakt gaat worden, waarin de rollen van de helden worden gespeeld door acteurs. - Plankton wordt verliefd op de moeder van meneer Krabs. Natuurlijk is meneer Krab tegen de relatie.
Door een ongelukkige val wordt Patrick plotseling vreselijk intelligent. - Sandy heeft een apparaat uitgevonden om materie mee te verplaatsten. Door een samenloop van omstandigheden worden de lichamen van SpongeBob en Octo met elkaar versmolten.
Meneer Krabs is een hotel begonnen. De Krokante Toren. Octo wordt ingezet als loopjongen en dat bevalt 'm niks. - Juffrouw Puff wordt ontslagen omdat de inspectie denkt dat zij SpongeBob niet goed les geeft.
De Vliegende Hollander komt na een schipbreuk bij SpongeBob logeren. - Het is Sandy niet gelukt iets boeiends uit te vinden.
Parel is jarig. Meneer Krabs stuurt SpongeBob er op uit om een cadeau voor haar te gaan kopen. - SpongeBob wordt uitgenodigd om naar Karate-eiland te komen. Daar zal hij tot koning Karate worden gekroond.
SpongeBobs Spatel "Spaat" beland in het ziekenhuis en is op sterven na dood. - Meneer Krabs laat Octo en SpongeBob een wensput graven.
Plankton doekt zijn restaurant op en begint in de Maatemmer een souvenirwinkel. - Gerrit heeft Octo gebeten en Patrick praat hem aan dat hij besmet is met de Gekke Slakkenziekte.
Spongebob moet met vakantie, omdat Meneer Krabs anders een boete moet betalen. - De zanger van een bekende rockband verliest een pruik, die door Spongebob wordt gevonden. Spongebob is er helemaal weg van en draagt hem constant.
Octo slikt het mondstuk van zijn klarinet door. Sandy besluit het ding operatief te verwijderen. - Patrick denkt dat ie wordt achternagezeten door een huurmoordenaar en Bikinibroek moet verlaten.
Octo komt in botsing met een cementwagen en ziet er na droogtijd uit als een monster. - SpongeBob heeft een goocheldoos gekocht.
SpongeBob zakt weer eens voor zijn rijbewijs. Patrick vind dat groot onrecht en besluit verhaal te gaan halen bij de rijschool. Als hij terugkomt heeft hij zelf zijn rijbewijs gehaald. - Patrick blijkt een nazaat te zijn van een koninklijk geslacht.
Er schijnt een bloeddorstige motorbende naar Bikinibroek onderweg te zijn. SpongeBob probeert iedereen te waarschuwen, maar weinigen nemen hem serieus. - Recht tegenover de Krokante Krab heeft een nieuwe bar zijn deuren geopend.
SpongeBob's professionele kwallenvisnet is weg. Al snel verdenkt hij Patrick van diefstal. - Als Octo geen zin heeft om een spelletje te doen, maakt SpongeBob een mini-Octo van hout. Deze pop moet Octo vervangen en dienst doen als speelkameraad.
SpongeBob weet zeker dat het vandaag een topdag gaat worden. Maar als hij zijn dagprogramma doorloopt, lopen al zijn geplande activiteiten een voor een in het honderd. - SpongeBob krijgt van Patrick een grote bal kauwgom cadeau voor vriendendag.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks