SpongeBob SquarePants

SpongeBob SquarePants

SpongeBob SquarePants is een gele zeespons die diep in de oceaan leeft in het onderwaterstadje Bikinibroek. Samen met zijn maatje Patrick de roze zeester beleeft SpongeBob de gekste en spannendste avonturen.

19 afleveringen

Plankton kan met een nieuwe uitvinding in het leven kruipen van meneer Krabs. - Leendert heeft een nieuwe strandwacht nodig. Dat lijkt SpongeBob wel wat!
SpongeBob en Patrick bouwen een klein clubhuisje in een boom. Octo wil erbij horen maar hij past niet het clubhuisje. - SpongeBob heeft een zeepaard gevonden en wil haar adopteren.
SpongeBob ontdekt dat Octo nog nooit een krabburger op heeft en doet er alles aan om Octo zo'n burger te laten eten. - Er komt een nieuwe leerling bij SpongeBob in de klas. Hij driegt SpongeBob in elkaar te slaan.
Meneer Krabs moet er voor zorgen dat de de Krokante Krab helemaal in orde is want, er komt een inspecteur langs. - Als de nieuwe tv van SpongeBob en Patrick binnenkomt, houden ze de doos en gooien de tv buiten.
SpongeBob krijgt de riem van de Meerminman in handen en verkleint per ongeluk een heleboel dingen. - Mevrouw Puff neemt de schuld op van een ongeluk die SpongeBob heeft gemaakt en gaat de gevangenis in.
Het sneeuwt! SpongeBob en Patrick willen Octo laten zien hoeveel pret je kan beleven in de sneeuw. - Meneer Krabs gaat zijn oude spullen verkopen. Maar hij verkoopt een heel waardevol item aan SpongeBob.
SpongeBob is heel kort te zien in een reclame van de Krokrante Krab. - Octo raakt in een conflict met meneer Krabs en neemt ontslag. Hij heeft moeite een nieuwe baan te vinden.
SpongeBob wil café De Zoute Rochel in maar daarvoor moet hij eerst bewijzen dat hij sterk genoeg is. - Octo heeft zijn viraal, Squilliam, uitgenodigd om in zijn vijfsterrenrestaurant te eten maar die heeft hij helemaal niet.
Nadat SpongeBob een film heeft gezien waarbij robots de wereld veroveren, denkt hij dat meneer Krabs een robot is. - SpongeBob en Patrick vinden een babyschelp en besluiten de baby samen op te voeden.
SpongeBob en Patrick moeten de woonkamer van meneer Krabs schilderen zonder verf te knoeien. - In deze aflevering leer je hoe je een werknemer van de Krokante Krab wordt.
SpongeBob besluit een groot feest thuis te geven nu hij heeft geleerd hoe dat moet. Hij maakt een heel schema die de gasten moeten volgen.
SpongeBob en Patrick willen wat geld bijverdien. Ze besluiten chocolade te gaan verkopen aan de deur. - De Mosseljongen wil voortaan "Mosselman" genoemd worden alleen niemand doet dat.
Patrick gaat mee naar school maar daardoor verliest SpongeBob een van zijn sterren. - Meneer Krabs neemt SpongeBob en Octo mee met mosselvissen.
Meneer Krabs voelt zich niet lekker nadat hij een oude krabburger heeft gegeten. - SpongeBob maakt een ongeluk met zijn schelp. Omdat hij bang is weer in een ongeluk terecht te komen, komt hij zijn huis niet meer uit.
Meneer Krabs wil geld verdienen op de kinderen die vrij zijn van school in de zomer en bouwt een speeltuin die eigenlijk heel gevaarlijk is. - SpongeBob en Patrick kamperen twee meter van hun huis.
SpongeBob is wanhopig op zoek naar zijn naamkaartje die hij heeft verloren. - Plankton wil dat zijn familie helpt met het stelen van het recept van de Krabburger.
SpongeBob klikt over de Klikspaan Wurger. Nu wil de Wurger SpongeBob wurgen. - SpongeBob en Patrick kopen onzichtbaarheidsspray bij een fopwinkel.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks