SpongeBob SquarePants

SpongeBob SquarePants

SpongeBob SquarePants is een gele zeespons die diep in de oceaan leeft in het onderwaterstadje Bikinibroek. Samen met zijn maatje Patrick de roze zeester beleeft SpongeBob de gekste en spannendste avonturen.

26 afleveringen

Meneer Krabs kan veel geld verdienen door de Krokante Krab open te stellen voor dieren. - Karen sluit Plankton op tot hij een onverstoord romantisch avondje organiseert, maar kan hij die aandacht opbrengen?
Octo heeft geen zin om te werken en besluit zich ziek te melden, meneer Krabs stuurt SpongeBob om hem weer beter te maken. - Wanneer SpongeBobs vlooiencircus per ongeluk bij Octo bezorgd wordt, zorgt dat voor een heleboel heibel.
SpongeBob en Patrick proberen de band van het Pel de Pindarestaurant weer bij elkaar te brengen. - Patrick denkt dat hij een worm is en SpongeBob en Octo moeten hem trainen.
SpongeBob krijgt bezoek van Nadine, en ze neemt haar hele familie mee! - Plankton neemt de leiding over een commune van visafval dat hij door 't riool heeft gespoeld.
SpongeBob en zijn vrienden reizen naar de Noordpool om de Kerstman een cadeau te geven.
Juffrouw Puff heeft een nieuwe manier gevonden om rijles te geven aan SpongeBob. - Meneer Krabs en Plankton zullen partners moeten worden als ze geld willen verdienen aan het vet dat zich ophoopt onder hun restaurants.
Wanneer SpongeBob en Patrick het laatste Varkulon actiefiguur kopen, probeert Bubbelbas het af te pakken... in sprookjesvorm! - De SpongeBob is prut club komt bij elkaar om te bespreken hoe SpongeBob ze de laatste tijd geteisterd heeft.
SpongeBob en Octo gaan met een voedselbus naar Steenbroek om krabburgers te verkopen. - Parel en Nadine gaan shoppen bij het Opdraai warenhuis, maar Nadine heeft een iets andere smaak.
Wanneer Plankton het zat is dat iedereen hem zo schattig vindt, maakt hij de schattigste kwaadaardige robot die hij kan bedenken, een eendje. - Patrick neemt de route van de lokale postbode over, grote chaos volgt.
Plankton sluit zich aan bij S.L.E.C.H.T., zodat hij met een superschurkenteam het geheime recept van de krabburger kan stelen. - Octo wint een vliegvakantie naar het schitterende Bora Bora Broek... maar SpongeBob en Patrick moeten mee!
SpongeBob en Octo gaan de post terugbrengen bij Nosferatu... en blijven voor 't eten. - Slappy brengt Nosferatu en doodt twee uur van z'n tijd.
In een alternatieve realiteit wordt BikiniBroek helemaal bewoond door robots. - Meneer Krabs plaatst een vervloekte munttelefoon in de Krokante Krab. - Opat reist door de tijd naar huis.
De Krokante bemanning bouwt een schip voor hun schraalhans van een kapitein. - SpongeBob ontdekt dat er een krankzinnige zwerver in zijn muren woont.
SpongeBob moet aan de gril staan bij de stoerste tent van de stad. - Karen past op Spot terwijl Plankton de stad uit is.
Sandy heeft zoutwaterbomen uitgevonden om uit te delen tijdens boomfeestdag, maar die groeien al snel te goed onder water. - SpongeBob en Patrick denken dat Ruige Rick de tandenfee is en helpen hem met inbreken.
Wanneer de ouders van SpongeBob op bezoek komen, is hun behoefte aan spanning een grote verrassing. - Leer precies hoe je je vaarbewijs moet halen in deze educatieve film.
De Maatemmer wordt vervangen door een bloemenwinkel met een charmante eigenaresse. - De Krokante Krab heeft een praalwagen in de jaarlijkse BikiniBroek optocht.
Plankton en SpongeBob strandden op het Monster Eiland wanneer een bezorging misgaat. - SpongeBob wil Patrick leren fietsen.
Wanneer meneer Krabs Sandy's nootjes gaat verkopen, wil niemand meer krabburgers. - SpongeBob en Patrick's favoriete komische duo gaat uit elkaar, kunnen zij ze weer bij elkaar brengen?
Op hun vriendschapsjubileum besluit Octo al SpongeBob's herinneringen aan hun vriendschap uit te wissen. - Omdat Octo zo vals speelt wordt hij verplicht naar een muziekschool gestuurd.
De legende van de grote witte kwal, verteld door Octo. - Het verhaal van Jaap en de bonenstaak, door de ogen van Plankton.
Sandy wekt een krabburger tot leven, zodat SpongeBob er vriendjes mee kan worden. Maar de krabburger heeft een ander doel... - Rob Goudvis neemt ons mee door Bikinibroek in zijn programma Ongelofelollig!
Wanneer SpongeBob's spatel stuk gaat, reist-ie hoog naar het Mystieke Mistgebergte om hem te laten repareren. - SpongeBob geeft Gerrit een speelhuisje cadeau, maar Gerrit neemt het spel iets te serieus.
Wanneer SpongeBob een zwembad bouwt, ziet Octo groen van jaloezie. - Als meneer Krabs ijs gaat verkopen krijgt hij te maken met de ijsco-onderwereld.
Wanneer SpongeBob en Patrick elkaar berichten sturen via postoester, krijgt Octo die er tussenin zit het aan de stok met de vliegende koeriers. - SpongeBob heeft een allergie ontwikkelt voor krabburgers, wat zijn baan enorm bemoeilijkt.
SpongeBob SquarePants is een gele zeespons die diep in de oceaan leeft in het onderwaterstadje Bikinibroek. - Samen met zijn maatje Patrick de roze zeester beleeft SpongeBob de gekste en spannendste avonturen.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks