SpongeBob SquarePants

SpongeBob SquarePants

SpongeBob SquarePants is een gele zeespons die diep in de oceaan leeft in het onderwaterstadje Bikinibroek. Samen met zijn maatje Patrick de roze zeester beleeft SpongeBob de gekste en spannendste avonturen.

20 afleveringen

Patrick koopt nieuwe schoenen maar hij weet niet hoe hij ze moet strikken. - Meneer Krabs moet naar het ziekenhuis en vraagt aan Octo of hij het een dag wil overnemen van hem. Octo neemt die dag vrij.
SpongeBob stinkt uit zijn mond. Wanneer iedereen hem daarom ontwijkt zegt patrick dat dat komt omdat hij lelijk is. - Parel komt werken bij de Krokrante Krab en neemt de zaak helemaal over. Ze veranderd alles naar haar smaak.
Patrick slaat helemaal door in zijn missie meer op SpongeBob te lijken. Hij wordt een kopie van hem. - SpongeBob maakt een bel om hem gezelschap te houden als Patrick weg is.
Octo laat per ongeluk spongeBob een taart eten die kan exploderen. - Plankton probeert het recept van de Karbburger te stelen door zich te vermommen als meneer Krabs.
SpongeBob en Patrick zijn er van overtuigd dat een vlinder Rupsie heeft opgegeten. - De kleurenburgers die SpongeBob heeft bedacht zijn een groot succes. Meneer Krabs wil zijn idee overkopen.
SpongeBob wordt gepest door zijn vrienden als hij een kus krijgt van z'n oma. - Octo is helemaal klaar met SpongeBob en Patrick. Hij verhuisd naar een stad waar iedereen is zoals hij.
Sandy begint bijna aan haar winterslaap maar voordat ze daar mee begint, wil ze nog een hoop dingen doen. - SpongeBob en Patrick maken per ongeluk een gestolen ballon stuk en zijn bang voor de consequenties.
SpongeBob en Patrick zijn gefascineerd door de sneeuw die ze zien en willen er in spelen maar het is veel te koud. - SpongeBob wordt jaloers als hij ziet dat Gerrit en Patrick steeds meer tijd met elkaar doorbrengen.
SpongeBob is weer gezakt voor zijn vaarbewijs. Mevrouw Puff wil hem uit haar klas en geeft dus SpongeBob extra punten zodat hij slaagt voor de test. - SpongeBob probeert lid te worden van een exclusieve kwallenvis club.
Meerminman en Mosseljongen gaan een weekendje weg en vragen aan SpongeBob en Patrick om op hun huis te passen. - SpongeBob doet een stand-up act met grappen over eekhoorns die heel erg goed aanslaan.
Sandy en SpongeBob strijden tegen elkaar bij extreme onderwatersport. - SpongeBob en Patrick gaan naar de dierentuin om een grote oester te bewonderen. Wanneer SpongeBob een pinda naar de oester gooit wordt ze helemaal gek.
SpongeBob en Patrick werken op De Vliegende Hollander. - Het is tijd dat Gerrit in bad gaat maar daar denkt Gerrit heel anders over.
Meneer Krabs verliest in een kaartspel. Nu moet SpongeBob in de Maatemmer gaan werken. - SpongeBob en Patrick vinden een potlood waarbij alles wat ze tekenen, tot leven komt!
Patrick heeft een doos maar SpongeBob mag niet weten wat er in zit. SpongeBob kan moeilijk met zijn nieuwsgierigheid om gaan. - Octo's oude viraal Squilliam schept op over zijn band. Octo zegt dat hij ook een band heeft.
SpongeBob en Patrick werken de hele nacht. Om SpongeBob bang te maken vertelt Octo een eng verhaal. - Meneer Krabs wordt verliefd op mevrouw Puff en hij wil met haar uit.
SpongeBob moet een opstel van 800 woorden schrijven maar hij is snel afgeleid. - Patrick's ouders komen langs op Zeesterrendag. Patrick is is bang dat zijn ouders denken dat hij dom is.
SpongeBob en Patrick leven een aantal scheldwoorden op een container maar weten niet wat ze betekenen. - SpongeBob neemt kunstles bij Octo. Octo is jaloers op zijn talent en zegt dat SpongeBob's werk niet volgens het boek is.
Meneer Krabs merkt dat de klanten dol zijn op de kwallenkwab van SpongeBob en laat SpongeBob alle kwallen vangen. - Meneer Krabs laat SpongeBob alles doen op de Frituurspelen en daardoor moet SpongeBob strijden tegen Patrick.
Octo en SpongeBob gaan staken. Maar daardoor zijn er veel meer klanten. Meneer Krabs wil dat Octo en SpongeBob voor altijd samenwerken. - Een stierworm terroriseert Bikinibroek en SpongeBob is doodsbang voor hem.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks