Safety First

Safety First

Komische serie over de veiligheidsfirma Safety First die vier bewakingsagenten in dienst heeft die uitblinken in onbekwaamheid, maar overleven door vriendschap.

Afleveringen

8 afleveringen

Bobbejaanland beveiligen: het is een natte droom voor Dirk. Tot blijkt dat heel zijn team onder het commando van Kim, de lokale 'Head of Security' valt. Smos valt als een blok voor de autoritaire Kim.
Safety First werkt op het Schoolrockfestival. Tijdens de voorbereidingen ontdekt Smos dat Dirk vertrouwensproblemen heeft. Smos wil hem genezen en gaat te raad bij Regi, hoofdact op het festival.
Ingrid helpt niet mee met het bewaken van een bouwwerf: ze heeft een afspraak met haar lief. Dirk denkt dat hij haar ten huwelijk gaat vragen. Luc houdt zich bezig met nieuw speelgoed: een drone.
Smos is verliefd. Op de tweedehands automarkt, die Safety First bewaakt, ziet hij een getunede, knalblauwe sportwagen passeren. Ingrid wil de auto stiekem voor hem gaan kopen.
Wanneer moeder Porrez ontdekt dat Safety First een bioscoop gaat bewaken, nodigt ze zichzelf uit. Smos ontdekt echter dat zij een flesje drank heeft binnengesmokkeld. Dirk gelooft hem echter niet.
De internationale top van multinational Samsung komt samen in België om hun nieuwste gsm-model voor te stellen. De organisator heeft Safety First ingehuurd om het evenement te beveiligen.
Wanneer weer een opdrachtgever afbelt, beseft Dirk dat Safety First bijna failliet is. Hij durft niet aan zijn mensen te vertellen dat de job niet doorgaat en verzint een alternatief: ze gaan bowlen.
Dirk wordt bewusteloos het ziekenhuis binnengereden, omringd door zijn medewerkers. Alleen op de kamer met de dokter blijkt dat hij alles veinst. Hij moet iemand ontslaan, maar durft niet.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks