Safety First

Safety First

Komische serie over de veiligheidsfirma Safety First die vier bewakingsagenten in dienst heeft die uitblinken in onbekwaamheid, maar overleven door vriendschap.

Afleveringen

8 afleveringen

Safety First bewaakt de elektronicazaak Saturn. Dirk hoopt op een vast contract en probeert de manager in te pakken. Smos heeft intussen de indruk dat hij een slechte beurt heeft gemaakt bij Dirk en doet er alles aan om zich te bewijzen.
Koen De Bouw presenteert een bedrijfsevenement waar Safety First instaat voor de bewaking. Luc is ervan overtuigd dat Koen zijn beste vriend was in de kleuterschool. Dirk voelt zich uitgesloten en probeert dat op te lossen met 'teambuilding'.
Dirk maakt zicht zorgen: wat als hij ziek wordt? Wie neemt dan de leiding van Safety First over? Wanneer Smos zich meteen opwerpt als vervanger, besluit Dirk hem een kans te geven: vandaag in de parkeergarage is Smos 'in charge'.
Safety First heeft een bewakingsopdracht in de haven, net op de dag van de Ronde Van Vlaanderen. Luc probeert op allerhande manieren toch de koers te volgen. Smos probeert te bewijzen dat hij wél een echte vent is.
De vorige bewakers van het museum zijn ontslagen omdat ze niet vriendelijk genoeg waren. Dat is voor Dirk dé reden om zwaar in te zetten op vriendelijkheid en gedienstigheid. Ingrid heeft tijdens de lunch met haar internetdate afgesproken.
Het team van Safety First gaat een dag cursus volgen bij Dirks ultieme goeroe: de Nederlander Hendrik Manderfelt, schrijver van het boek Safety First. Dirk verplicht iedereen in uniform te komen, maar dat ligt gevoelig bij Ingrid.
De organisatrice van de woonbeurs die bewaakt wordt door Safety First blijkt het vroegere buurmeisje van Dirk en Ingrid Porrez te zijn. De enorme boon die Dirk toen voor haar had, blijkt er nog steeds te zijn. Maar Dirk probeert zijn gevoelens te onderdrukken: focus on the job! Luk is buitengesmeten door zijn vrouw omdat de verbouwing van de badkamer blijft aanslepen. En dat is, volgens haar, zijn schuld. Hij besluit vandaag, eindelijk, een badkamer te kiezen. Ingrid legt Luc het vuur aan de schenen over zijn huwelijk.
Wanneer Safety First het VTM-gebouw bewaakt, komen ze Olivier, de stuntman, tegen. Bij Smos wakkert die ontmoeting zijn oude kinderdroom weer aan. Hij slaat aan het twijfelen: misschien moet hij stoppen bij Safety First en stuntman worden?
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks