Rainbow Remco

Rainbow Remco

2023. Om de schouders van Remco Evenepoel hangt de iconische regenboogtrui. In zijn wiel hangt dan weer de al even iconische Average Rob. Die ontdekt wat het vergt van een renner om steeds weer als eerste over de meet te komen. Of te falen voor het oog van een wereldpubliek.

Afleveringen

4 afleveringen

Average Rob zit dit jaar in het wiel van wereldkampioen Remco Evenepoel. Remco mikt op het podium van de Ronde van Italië, maar een donderslag bij roze hemel zorgt voor een abrupt einde van deze droom. Dit zijn Remco's laatste 24 uur in de Giro.
Rob ontmoet Remco tijdens zijn belangrijkste wedstrijd van het voorjaar: Luik-Bastenaken-Luik. Die koers vormt een monumentaal intermezzo tussen Remco's maandenlange trainingsstages, waar hij zich voorbereidt op de volgende grote doelen van het jaar.
Remco start als een raket in de Giro d'Italia. Rob zakt af naar het roze circus om te beleven hoe hobbelig de weg naar rondewinst is voor een renner en zijn ploeg.
Remco hongert op revanche na zijn gedwongen exit uit de Ronde van Italië. Rob ziet hoe hij trap voor trap toewerkt naar zijn wereldkampioenschap. Lukt het hem om de mooiste trui uit het peloton opnieuw te bemachtigen of is het rijk uit?
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks