Pretty Little Liars

Pretty Little Liars

Twintig jaar geleden werd Millwood bijna verscheurd door een reeks tragische gebeurtenissen. Nu, in het heden, wordt een gloednieuwe groep Little Liars gekweld door een onbekende aanvaller.

Afleveringen

10 afleveringen

In 1999 wordt een groep vrienden opgeschrikt door de plotselinge dood van een van hen. Tweeëntwintig jaar later worden hun dochters tegen elkaar opgezet door een mysterieuze vijand.
Imogen en haar nieuwe vrienden beramen wraak op hun kersverse tegenstander. Karen en haar tweelingzus broeden zelf ook op een sinister plan.
Imogen ontrafelt enkele nieuwe waarheden tijdens haar zoektocht naar A. Noa, Faran en Mouse wegen hun opties af.
Nadat hun straf is afgelopen, verstevigen de meisjes hun vriendschap wanneer Imogen hen het meest nodig heeft. Ondertussen bevindt Noa zich in het vizier van A.
Wanhopig om haar moeders huis te behouden, organiseert Imogen een Halloweenfeest om geld in te zamelen. Helaas werpt de aanwezigheid van een ongewenste huisgast een schaduw over de festiviteiten.
Terwijl Imogen en Tabby zich verdiepen in het mysterie rond Angela Waters, gaat Faran om met de littekens uit haar verleden.
Mouse en Tabby worstelen met enkele geheimen. Noa merkt dat Shawn zichzelf niet is. Imogen denkt na over de toekomst van haar baby.
De vrienden proberen het ene mysterie te doorgronden, terwijl Imogen antwoorden zoekt op het andere. Een broodnodige meidenavond zet Sidney ertoe aan haar dochter te confronteren met een lang bewaard geheim.
Imogen wendt zich tot haar vervreemde vader voor hulp. Mouse moet omgaan met de nasleep van een leugen, terwijl Faran Kelly probeert te beschermen tegen een steeds losgeslagen sheriff Beasley.
Terwijl Tabby en Imogen proberen hun vermoeden te bevestigen, confronteren de leden van de groep hun moeders met wat er werkelijk is gebeurd op oudejaarsavond 1999.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks