Grease: Rise of the Pink Ladies

Grease: Rise of the Pink Ladies

In 1954, voordat rock-'n-roll de boventoon voerde, voordat de T-Birds de coolste van de school waren, durven vier verstotenen plezier te hebben op hun eigen voorwaarden, wat een morele paniek ontketent die Rydell High voor altijd zal veranderen.

Afleveringen

10 afleveringen

Vier verschoppelingen hebben hun eerste dag in het eerste jaar op Rydell High. Jane, Olivia, Cynthia en Nancy zijn onwaarschijnlijke vrienden die de sociale orde van Rydell High zullen opschudden.
Een morele paniek zet Jane en haar vriendinnen ertoe aan om hun eigen verhaal en naam te creëren. De Pink Ladies "meidenbende" wordt officieel gevormd.
De schoolverkiezingen naderen en beide partijen onderzoeken opnieuw waar ze voor staan. Nieuwkomer Hazel beleeft haar eerste dag op Rydell en probeert onpartijdig en onzichtbaar te blijven.
De administratie is vastbesloten om de opkomende tienerrebellie op Rydell de kop in te drukken. Een nieuw schandaal zet Olivia ertoe om actie te ondernemen, maar Jane overweegt het op te geven.
Op Halloween dreigt een last-minute actie van Buddy en de Socs Jane's campagne op te blazen. Romantiek blijkt lastig te zijn voor de Pink Ladies.
Nu de verkiezingen voorbij zijn, vraagt Cynthia zich af of de relatie tussen de Pink Ladies nog hetzelfde zal zijn terwijl ze repeteert voor het toneelstuk. Terwijl de meiden nadenken over wie ze zijn zonder elkaar, maken ze onverwachte connecties.
Richie is overstuur door Jane, maar in plaats van ermee om te gaan, ontsnapt hij met de T-Birds op een unieke excursie die meisjes, spelletjes en glorie belooft.
De Pink Ladies moeten samenwerken met Susan om het schoolfeest dat ze voor ogen hebben, goedgekeurd te krijgen door de ouderraad. Wanneer niets gaat zoals gepland, worden vriendschappen verbroken en geheimen onthuld, wat grote gevolgen heeft.
Rydell wordt geteisterd door een storm terwijl iedereen de nasleep van het bal verwerkt. De Pink Ladies krijgen elk wat ze altijd al wilden, maar merken dat het niet allemaal rozengeur en maneschijn is.
Jane doet een gevaarlijk voorstel dat de toekomst van Rydell High voor altijd zal veranderen. Ondertussen neemt Olivia een aantal grote beslissingen over haar toekomst.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks