Pretty Little Liars

Pretty Little Liars

Twintig jaar geleden werd Millwood bijna verscheurd door een reeks tragische gebeurtenissen. Nu, in het heden, wordt een gloednieuwe groep Little Liars gekweld door een onbekende aanvaller.

Afleveringen

7 afleveringen

Zes maanden na "The Millwood Massacre" wachten de meisjes vol spanning op een uitspraak in A's rechtszaak en op een broodnodige pauze, totdat een onvoldoende voor het examen hen noodgedwongen dwingt tot een lot dat erger is dan de dood: zomerschool.
Imogen probeert een nieuwe identiteit te vinden. Noa komt weer in contact met een oude vriendin. Tabby ontmoet haar maatje in de filmwereld. Faran krijgt een baan als de enige vrouwelijke badmeester van Millwood Community Pool. Mouse wordt bedreigd door een onbekende entiteit.
De Liars krijgen te maken met zomerschool, liefdesinteresses en een nieuwe schurk.
Na een aanvaring met Bloody Rose, start de queeste naar de echte Rose Waters.
Een verontrustende ontdekking doet de meiden twijfelen aan Dr. Sullivan. Ondertussen wordt Noa tijdens Tabby's filmmarathon gedwongen om een moeilijke beslissing te nemen.
Nadat ze ontdekt dat Kelly's kerk haar voormalige huis gebruikt, komt Imogen in actie, terwijl Mouse en Ash uit protest een Pride-zwembadfeest plannen.
Na een aanval in Hell House neemt Tabby de leiding om de identiteit van Bloody Rose te achterhalen.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks