Doom Patrol

Doom Patrol

The Doom Patrol bestaat uit een resem excentrieke figuren die door enkele verschrikkelijke incidenten over superkrachten beschikken. Samen onderzoeken ze bijzondere fenomenen en beschermen ze de aarde.

Afleveringen

12 afleveringen

Terwijl ze worstelen om te functioneren als een samenhangende groep, worden de Doom Patrol geconfronteerd met een gruwelijke realisatie in de toekomst.
Een wanhopige Doom Patrol bedenkt manieren om de zombies uit te roeien en hun grimmige toekomst te keren.
De Doom Patrol woont een arthouse-marathon van Rita's oude films bij, maar raakt meer geboeid dan oorspronkelijk gepland. Vic probeert opnieuw contact te maken met oude vrienden.
Wanneer de veiligheid van Danny en iedereen die er woont in gevaar komt, moet Dorothy onverwachts hulp bieden.
Als Rita onverwacht verouderd ontwaakt, wordt de Doom Patrol door een verkeerde spreuk tiener, net nu Willoughby hun hulp vraagt om de opkomst van Immortus en het einde van de wereld te stoppen.
Het einde van de wereld is in zicht. De Doom Patrol proberen hun levens terug te krijgen en zetten zich schrap om de wereld van de ondergang te redden.
Vic en Deric zijn op zoek naar Larry, Rouge probeert Rita te overhalen om haar te vergezellen op een trip naar Orqwith.
Dorothy en Casey vormen een team voor een nieuwe missie. De jacht van de Doom Patrol op Immortus leidt hen naar een superheldenparade.
Wanneer ze beseffen dat ze vastzitten in een oneindige cyclus van Immortimas-dagen, blikt de Doom Patrol terug op wie ze ooit waren en komen ze onder ogen wie ze nu zijn.
Nadat ze denkt dat ze de bron van Immortus' macht heeft ontdekt, probeert Rouge de Doom Patrol te overtuigen om te helpen deze te ontginnen.
Na het ontdekken van een reeks portalen in de tijdstroom, stelt Vic een uur veilig voor elk van zijn teamleden om naar hun langste levens te zoeken.
Nadat ze zijn teruggekeerd naar Cloverton, komen de Doom Patrol bijeen voor een laatste missie. Één die anders blijkt te zijn dan ze ooit hebben gehad.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 13,95 € 19,95
€ 8,95 € 11,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks