Ballers

Ballers

Spencer Strasmore tracht jong American football-talent op de goede weg te zetten, maar moet zich daarvoor een weg banen door de decadente levensstijl in Miami.

10 afleveringen

Spencer probeert enkele belangrijke klanten binnen te halen, maar de Las Vegas-plannen van Anderson zorgen voor een obstakel en Ricky overweegt het vaderschap.
In Las Vegas loopt Spencer Chloe tegen het lijf, een oude vlam die nu werkt voor Wayne. Ricky waagt zich aan een risicovol spelletje met dobbelstenen. Vernon en Reggie sluiten een gewaagde deal.
Spencer gaat de baan op met zijn pitch, Charles heeft een probleem met een belediging en Ricky trekt overhaast conclusies.
Spencer zoekt de zegen van een belangrijke teameigenaar voor zijn expansie in Las Vegas, en tussen Charles en Larry botert het niet geweldig.
Spencer maakt zich zorgen over zijn expansiedroom en Julie probeert een vete te beslechten met een zelfgemaakte maaltijd.
Spencer, Joe en Mr. Anderson maken een tripje, Larry test Charles' loyaliteit en Ricky zet druk op Jason om een deal af te werken.
Spencer probeert een uit de hand gelopen situatie met Ricky onder controle te krijgen, Reggie doet een beroep op zijn charmes en Charles' enthousiasme taant.
Spencer ontvangt onverwachte info, Joe zoekt een goede manier om slecht nieuws te melden en Charles schiet in actie.
Het Las Vegas-plan van Spencer loopt gevaar, Ricky moet keuzes maken en Charles' zijn droom wordt werkelijkheid.
Seizoensfinale. Spencer en Joe krijgen hulp om teameigenaars te overtuigen, Ricky werkt aan zijn toekomst en Reggie maakt een impact.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 13,95 € 19,95
€ 8,95 € 11,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks