Tulsa King

Tulsa King

Nadat hij uit de gevangenis komt, wordt maffiabaas Dwight 'The General' Manfredi verbannen naar Tulsa in Oklahoma. Daar bouwt hij een nieuw misdaadimperium op met enkele nieuwe, bijzondere bondgenoten. Met Sylvester Stallone in de hoofdrol.

Afleveringen

9 afleveringen

Dwight is verrast wanneer zijn maffiafamilie hem meldt dat hij niets meer te zoeken heeft in New York. Hij wordt naar Tulsa gestuurd, waar hij zijn nieuw territorium overziet en nieuwe allianties probeert te smeden.
Dwight, Tyson en Bohdi gaan samen op een roadtrip om enkele zaken af te handelen; Stacy duikt in het verleden van Dwight.
Dwight merkt een nieuwe zakelijke kans op, Stacy is oprecht tegen Dwight en een routineklus ontaardt in iets explosiefs.
Dwight zet zijn nieuwe zaak op en gaat op zoek naar de persoon die hem probeerde te vermoorden. Hij vormt ondertussen ook een bijzondere crew.
Wanneer Dwight in New York vertoeft voor de begrafenis van zijn broer, ontdekt hij ontustwekkend nieuws uit zowel Tulsa als vanop het thuisfront.
Dwight bezoekt Tina voor hij terug naar Tulsa keert. Pete stuurt Goodie naar Oklahoma, Roxy probeert de FBI op afstand te houden en Dwight heeft een aanbod voor Mitch.
Stacy neemt een beslissing die grote gevolgen heeft. Dwight en Armand maken komaf met enkele bewijzen, Bohdi stelt een nieuw plan voor.
Dwight en Bodhi leggen het casinoplan voor Jimmy uit. De druk verhoogt, waardoor Dwight, Mitch en Tyson hun team moeten samenstellen. Stacy confronteert Waltrip.
De spanningen tussen de crew van Dwight en Waltrip komen tot een hoogtepunt. En in een flashback leren we hoe Dwight 25 jaar geleden in de gevangenis belandde.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks