Generation Kill

Generation Kill

Rauwe en waarachtige zevendelige miniserie over de lotgevallen van de Mariniers van First Recon, die de speerpunt vormden van de Amerikaanse invasie in Irak. Gebaseerd op het boek van 'embedded' reporter Evan Wright.

Afleveringen

7 afleveringen

De mariniers van First Recon maken zich klaar om Irak binnen te vallen. Ondertussen vervoegt columnist Evan Wright van het blad Rolling Stone het bataljon.
Bravo Company trekt noordwaarts en krijgt het bevel de Eufraat over te steken en elke gewapende Irakees als een vijand te beschouwen. In Al Garraf mogen de manschappen eindelijk het vuur openen.
Bravo Company ziet hoe een ander bataljon een heel gehucht met vol geweld van de kaart veegt. Vervolgens moeten ze poolshoogte nemen in Ar Rifa. Nadat Alpha Company de stad heeft bestookt, moet er 40 km verderop een luchthaven worden veroverd.
Na de plundering van een bevoorradingstruck moet Alpha Company overleven op één maaltijd per dag. Bij het ophalen van een vermoorde Amerikaanse marinier in Ah Shatra, duikt onverwacht een troep Irakese Vrijheidsstrijders op.
De manschappen van Bravo Company zijn gefrustreerd over de willekeur van de oorlog en Colbert heeft de grootste moeite om de beslissingen van zijn superieuren te verdedigen. First Recon krijgt lucht van een hinderlaag bij een brug.
First Recon voert een voor hen ongewone opdracht uit. Lt. Kolonel Ferrando heeft een plan om zijn mannen terug in de strijd te werpen.
Aangekomen in Bagdad, begint de First Recon aan haar dagelijkse verkenningsopdrachten. Daar ontdekken ze al gauw dat de problemen groter zijn dan ze aanvankelijk dachten.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers