Ballers

Ballers

Spencer Strasmore tracht jong American football-talent op de goede weg te zetten, maar moet zich daarvoor een weg banen door de decadente levensstijl in Miami.

10 afleveringen

Spencer gaat de confrontatie aan met een oude vijand waardoor zijn reputatie en bedrijf in gevaar komen. Ricky krijgt slecht nieuws te horen. Charles koestert de steun van zijn fans.
Spencer probeert een belangrijke klant van Andre af te snoepen, maar ondertussen ondervindt hij moeilijkheden om zijn medische zorgen op te lossen. Ricky denkt na over zijn toekomst.
Spencer raadt Vernon aan om zijn mond te houden en raakt het maar niet eens met Joe over hun professionele aanpak. Ricky gaat kijken naar een nieuwe woonst.
Spencer en Joe gaan op zoek naar de zwaktes van Andre, Vernon lijdt onder zijn angsten, Jason jaagt op een cliënt en Ricky vraagt zich af waar vaderlief vandaan komt.
Spencer probeert een mentor te zijn voor Travis. Ondertussen krijgt hij ook onrustwekkend medisch nieuws te horen. Joe en Reggie kopen een gek cadeau om Vernon op te vrolijken. Ricky motiveert Charles om voor zichzelf op te komen.
Spencer probeert vrede te sluiten tussen Travis en een criticus, Charles moet slecht nieuws afleveren, Joe gaat de confrontatie aan met Andre en Ricky worstelt met zijn toekomst.
Spencer heeft het moeilijk wanneer Andre plots op kantoor opduikt, Joe ontdekt geheimen over zijn partner en Ricky probeert vrede te sluiten met Dennis.
Spencer probeert de geheimen van het bedrijf te bewaren, Charles en Ricky maken ruzie en Travis denkt na over zijn toekomst.
Spencer ontvangt een bijzonder aanbod van Andre, Ricky twijfelt over waar hij zich moet vestigen, Vernon werkt zich uit de naad en Charles en Julie maken ruzie.
Seizoensfinale. Spencer probeert alles wat hij heeft verloren terug te winnen, Ricky wacht op een belangrijk telefoontje, Vernon onderneemt een road trip en Charles krijgt een aanbod van Siefert.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 13,95 € 19,95
€ 8,95 € 11,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks