And Just Like That...

And Just Like That...

Carrie, Miranda en Charlotte navigeren door en langs de complexiteiten van een leven als vijftigers.

Afleveringen

11 afleveringen

Carrie vraagt zich af of ze klaar is voor meer dan een toevallige affaire. Miranda maakt zich zorgen dat haar relatie met Che alleen om seks draait.
Terwijl Carrie worstelt met een script, probeert Charlotte Lily's kleren terug te vinden en ontstaat er chaos wanneer Miranda haar telefoon verliest.
Carrie verzint een smoes om onder een emotionele opname van een luisterboek uit te komen. Charlotte en Lisa proberen een "MILF"-lijst te bemachtigen.
Carrie wordt gevraagd om een column voor senioren te schrijven. Charlotte en Lisa vieren de start van het zomerkamp. Miranda zoekt haar weg nu ze terug in New York City vertoeft.
Carrie loopt een tech-ondernemer tegen het lijf. Miranda en Che worstelen met conflicterende agenda's. Charlotte ontpopt zich als mama van een kindacteur.
Carrie vraagt aan Che om haar moreel te steunen tijdens een conferentie voor weduwen. Miranda start een ongemakkelijk gesprek met Steve.
Carrie denkt na over haar geplande etentje met Aidan. Miranda, die opnieuw single is, overweegt om zich terug aan dating te wagen.
Carrie stelt haar beslissingen uit het verleden in vraag nu ze op het punt staat om de zonen van Aidan te ontmoeten. Charlotte maakt zich klaar om terug fulltime te werken.
Carrie neemt een grote beslissing omtrent de toekomst van haar en Aidan. Lisa jongleert met haar carrière en Herberts politieke campagne.
Carrie bereidt een dinner party voor om afscheid te nemen van haar appartement en alle herinneringen die ermee gepaard gaan. Miranda probeert vrede te sluiten met al haar exen.
Carrie legt de laatste hand aan haar etentje, Miranda smeedt opnieuw een band met Steve en Seema maakt zich zorgen dat ze zich te kwetsbaar heeft opgesteld met Ravi.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks