2DEZIT

2DEZIT

Het leven op de universiteit stelt de relatie van twee highschool sweethearts op de proef. Ze worden door hun kotgenoten al snel meegezogen in een wereld vol seks, drank en drugs maar ook diepe gesprekken, experimenten en (emotionele) katers.

Afleveringen

8 afleveringen

De kotgenoten trekken in op hun nieuwe kot tijdens de examens. Alsof dat nog niet voor genoeg stress zorgt, brengt Lotte slecht nieuws. Amy en Lucas testen een nieuwe vibe tussen elkaar maar ze hebben beide andere verwachtingen.
Nu Lotte weg is, zoeken de vrienden een nieuwe kotgenoot. Amy probeert grenzen te stellen in haar relatie met Lucas, die net een stapje verder wil gaan. Cem maakt nieuwe vrienden op zijn taakstraf en Noor gaat op date.
De kotgenoten beslissen of Manou mag blijven of niet. Lucas heeft moeite om de break-up te verwerken en duikt het nachtleven in. Noor krijgt cadeaus toegestuurd van een anonieme afzender. Niko leert Triss kennen die hen uitnodigt voor een feestje.
Niko heeft een black-out en probeert te achterhalen wat er gebeurd is op het feestje. Noor wordt geconfronteerd met haar Sugar-verleden terwijl Daan van niets weet. Lucas probeert zich te focussen op zijn schoolwerk.
De kotgenoten gaan samen op een paddotrip die bij iedereen een ander effect heeft. Niko herinnert zich meer stukken van de avond, Noor zit gevangen in haar angst voor Roel en Lucas zakt verder af in een negatieve spiraal.
Cem ondergaat een transformatie terwijl Lucas verder wegzakt. Manou raadt Niko aan Triss te confronteren over de black-out. Noor dealt met haar Sugar-verleden en Amy zoekt uit hoe ze met haar gevoelens moet omgaan.
Manou en Mandy organiseren samen een blok party op kot. Fre maakt zich zorgen over Lucas en polst bij Amy, die niet weet wat te doen. Cem trekt zijn transformatie in twijfel en Niko heeft gemengde gevoelens over Triss.
De kotgenoten gaan op zoek naar een vermiste Lucas. Noor vertelt Daan het nieuws maar die reageert niet zoals verwacht. Amy en Noor confronteren Cem met hoe hard hij veranderd is. Niko weet eindelijk wat te doen met Triss.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks