Warrior

Warrior

Chinatown in San Francisco, net na de Amerikaanse Burgeroorlog. Een jong martial arts-talent uit China belandt er te midden van een brutale bendeoorlog.

Afleveringen

10 afleveringen

Na de rassenrellen in Chinatown gebruikt Mai Ling haar connecties bij de overheid om haar macht te bestendigen. Ah Sahm en de Hop Wei moeten nieuwe manieren vinden om te overleven.
Terwijl Ah Sahm en Young Jun worstelen om authentieke biljetten te produceren, krijgen ze waardevol drukadvies van een onverwachte bron.
Terwijl hij dreigende maatregelen neemt om Nellie's land veilig te stellen, wekt Strickland vertrouwen in Leary's politieke capaciteiten.
Ah Toy staat voor een moeilijke beslissing na een schokkende gebeurtenis. Ah Sahm en Yan Mi reageren vluchtig tijdens een politie-inval.
Ah Sahm en Hong racen tegen de tijd om Young Jun te bevrijden voordat hij terug naar China wordt gestuurd. Mai Ling bereikt een dieptepunt in de gevangenis, Li Yong zoekt steun voor een reddingsmissie en Lee volgt zijn instincten.
Chao en Lee slaan de handen in elkaar wanneer hun levens worden bedreigd. Ondertussen proberen de Hop Wei een deal te sluiten met een aantal Duitsers in een zeer gespannen sfeertje.
Na de rassenrellen in Chinatown gebruikt Mai Ling haar connecties bij de overheid om haar macht te bestendigen. Ah Sahm en de Hop Wei moeten nieuwe manieren vinden om te overleven.
De Hop Wei en de Long Zii kunnen even door dezelfde deur tijdens het huwelijk van Mai Ling, maar Li Yong ontvangt een grimmige waarschuwing van Kong Pak.
Ah Sahm brengt een gewaagd offer om Yan Mi te beschermen, Mai Ling denkt na over de gevolgen van haar acties en Leary bereikt zijn breekpunt na een schokkende klap van Strickland.
De illegale drukpraktijken van de Tong komen in het gedrang. Dit zorgt ervoor dat Ah Sahm moet kiezen tussen zijn broeders of de liefde van zijn leven. Young Yun grijpt een kans om de Long Zii pijn te doen.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 13,95 € 19,95
€ 8,95 € 11,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks