True Detective

True Detective

Misdaadserie waarvan elk seizoen uitpakt met een nieuw verhaal. Er staan telkens politiedetectives centraal die een gruwelijke misdaad onderzoeken en daarmee een duistere wereld vol geweld en mysteries betreden.

Afleveringen

6 afleveringen

Liz Danvers start een onderzoek wanneer zes wetenschappers spoorloos verdwijnen uit hun onderzoeksbasis. Navarro probeert Danvers te overtuigen dat de zaak gelinkt is aan de moord op de lokale activiste Annie Kowtok.
Prior en Danvers proberen meer te weten te komen over Tsalal. Connelly dreigt ermee om de zaak naar Anchorage te verhuizen. Wanneer Danvers en Navarro een link ontdekken tussen een van de Tsalal-mannen en Annie, beslissen ze om samen te werken.
Hank leidt de zoektocht naar Clark. Ondertussen ondervraagt Prior Danvers over de zaak die een wig dreef tussen Danvers en Navarro. Navarro en Danvers trekken naar een lokale kapper voor info over Annie; en Danvers heeft woorden met haar stiefdochter.
Julia worstelt met haar mentale gezondheid, waardoor Navarro haar naar een lokale instelling brengt. Danvers en Navarro vinden de locatie van de moord op Annie en Danvers straft haar stiefdochter voor haar deelname aan de protesten.
Prior zoekt naar een link tussen Tsalal en mijnbedrijf Silver Sky. Navarro redt Leah van een gewelddadige protestactie. Danvers brengt een bezoekje aan Silver Sky en krijgt te horen dat ze de zaak moet laten vallen. Hank krijgt een aanbod.
Danvers en Navarro zitten vast in Tsalal te midden van een brutale sneeuwstorm. Ze moeten de confrontatie aangaan met hun eigen demonen terwijl ze de waarheid achterhalen achter het lot van Annie en de Tsalal-mannen.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks