True Detective

True Detective

Misdaadserie waarvan elk seizoen uitpakt met een nieuw verhaal. Er staan telkens politiedetectives centraal die een gruwelijke misdaad onderzoeken en daarmee een duistere wereld vol geweld en mysteries betreden.

Afleveringen

8 afleveringen

De Californische politieagent Paul Woodrugh treft een lichaam van een corrupte stadsmanager aan. Samen met Ray en Ani onderzoekt hij de zaak. Het drietal belandt hierdoor gaandeweg in een duistere wereld van misdaad, moord en omkoperij.
De autopsie op het lichaam van Ben Caspar brengt gruwelijke details over zijn laatste momenten aan het licht. Ani en Ray stellen zich de vraag of zijn verleden en vooral voorliefde voor prostituees hier iets mee te maken heeft.
Hoe loopt het af met Ray? Ondertussen is Ani niet te spreken over de piste die Ray eigenhandig onderzocht. De ingeving van Ray levert hen wel nieuw bewijsmateriaal op waarmee de zaak een heel andere wending krijgt.
Ani en Ray proberen de laatste stappen van een slachtoffer te achterhalen, omdat ze zo misschien kunnen ontdekken waar de lichamen zijn begraven.
Een gigantische shoot-out zorgde voor talrijke slachtoffers. Nu de verdachten van de Ben Caspere-zaak vermoord werden, lijkt de zaak afgesloten, maar vooral Ani is er niet van overtuigd dat ze de zaak hebben opgelost.
Dood en gevaar loeren achter elke hoek. Frank en Ray lijken af te stevenen op een gewelddadige confrontatie.
Na de zeer gewaagde undercoveroperatie van Ani heeft ze een aantal nieuwe aanwijzingen kunnen bemachtigen rond de Caspere-zaak, maar de omstandigheden worden gevaarlijker voor iedereen.
De allerlaatste aflevering van het tweede seizoen van True Detective. Ray en Ani proberen uit hun wanhopige situatie te ontsnappen terwijl Frank wat losse eindjes aan elkaar knoopt.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks