The Leftovers

The Leftovers

Mysterieuze reeks waarin de mensheid schrok nadat plotseling twee procent van de totale wereldbevolking spoorloos verdween.

Afleveringen

10 afleveringen

Kevin, Nora en Jill verlaten Mapleton en trekken samen naar Jarden, Texas. Laurie, de vrouw van Kevin, is uit de Guilty Remnant gestapt.
Nora krijgt een aanbod voor haar huis van een onwaarschijnlijke koper. Ze kan het geld wel gebruiken. Zeker nu ze besloten heeft om samen met Jill Kevin te volgen in zijn impulsieve bui om Mapleton te verlaten.
Het werk van Laurie en Tom Garvey om verloren zielen te redden, eist zijn tol. Laurie probeert de mensen te waarschuwen voor de gevaren van de Guilty Remnant en de infiltratie van Tom in de sekte openbaart een heleboel nieuwe problemen.
Een aardbeving doet Nora ontwaken uit haar slaap. Ze ontdekt dat Kevin verdwenen. Als Kevin terug naar huis keert, weet hij niet meer wat hij tijdens de nacht heeft gedaan. Ondertussen verschijnt een oude vijand terug op het toneel.
Matt gaat samen met zijn vrouw op zoek naar een andere mening over haar aandoening. Als hij Miracle verlaat, kan hij niet voorkomen dat opdringerige nieuwsgierige toeristen zijn vrouw lastigvallen.
Onverwachte bezoekers werken Nora op de zenuwen. Ondertussen worstelt ze met zichzelf. De netelige positie van Kevin wordt onmogelijk om te negeren. Erika onthult een aantal verontrustende geheimen.
Nora brengt Kevin en Jill nieuws dat ze helemaal niet verwacht hadden. Kevin moet dit nieuws even verwerken en overschouwt de mogelijke opties. Laurie maakt een beslissing die gevolgen heeft voor de Garvey's.
In een wanhopige poging probeert Kevin eindelijk Patti te overwinnen. Maar het resultaat zou wel eens zeer grote persoonlijke gevolgen kunnen hebben.
Een persoonlijk verlies en een pelgrimstocht naar Miracle biedt inzicht in waarom Meg zich aansloot bij de Guilty Remnant. Na een ruzie met Laurie, probeert Tom zich terug te verzoenen met Meg.
Seizoensfinale. Kevin biecht alles wat hij weet over de verdwijning van Evie op aan John. De vierde verjaardag van de Vervoering brengt een onverwacht gevaar naar Miracle.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 13,95 € 19,95
€ 8,95 € 11,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks