The Leftovers

The Leftovers

Mysterieuze reeks waarin de mensheid schrok nadat plotseling twee procent van de totale wereldbevolking spoorloos verdween.

Afleveringen

10 afleveringen

1. Pilot

Wanneer twee procent van de wereldbevolking plots op mysterieuze wijze verdwijnt, probeert de rest van de wereld te begrijpen wat ze hier precies mee aanmoeten.
Na enkele verontrustende ontmoetingen besluit Kevin te rade te gaan bij een therapeut. Tom bevindt zich plots in een netelige situatie met Christine, een favoriete van Wayne. De gefrustreerde Meg krijgt een verzoek.
Ondanks het dalende kerkbezoek en de doodsbedreigingen blijft Eerwaarde Matt Jamison de boodschap verkondigen waarin hij stellig gelooft: dat heel wat mensen die tijdens de Vervoering verdwenen, zondaars waren en geen heiligen.

4. B.J. & the A.C.

Een feestbord verdwijnt en Kevin rept zich om de verantwoordelijke te vinden. Tom en Christine krijgen problemen in het ziekenhuis en onderweg. Kevin stuit in een naburig politiekantoor op een verrassende gevangene.

5. Gladys

Laurie's vastberadenheid krijgt een ferme knauw na een brutaal haatmisdrijf. Wanneer hij ook zijn recentste pogingen om de vrede in Mapleton te bewaren ziet mislukken, krijgt hij van buitenaf een helpende hand toegestoken... die hij weigert.

6. Guest

Voor ze naar New York kan vertrekken om er de Tweede Jaarlijkse DROP-conventie bij te wonen, moet Nora zich in Mapleton van een nog niet afgehandelde zaak kwijten.
Wanneer Kevin verneemt dat zijn vader uit de psychiatrische instelling ontsnapt is, laat hij een opsporingsbevel verspreiden. Jill probeert een uithoudingsrecord te verbreken. De totaal gedesillusioneerde Tom doet een schokkende ontdekking.

8. Cairo

Kevin vreest dat hij zijn gevoel met de realiteit begint te verliezen wanneer hij, op onverklaarbare wijze, in een netelige situatie terechtkomt waarbij ook Patti Levin, een leider van de Guilty Remnant, betrokken blijkt.
Kevin probeert, bij het opsporen van een losgeslagen hert in Mapleton, zijn slechte gewoontes de baas te blijven. Terwijl het gevoel van onbehagen steeds groter wordt, krijgt Laurie nieuws dat niet geheel onverwacht blijkt.
Een onverwachte bondgenoot helpt Kevin uit de nesten in de buurt van Caïro. Intussen dompelt een grootscheeps Memorial Day-initiatief van de Guilty Remnant het stadje Mapleton onder in totale chaos. Holy Wayne willigt een ultieme wens in.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks